fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Professor Layton and the Miracle Mask

Professor Layton and the Miracle Mask

 • I kjent Professor Layton-stil veves den uslåelige kombinasjonen av gåter, eventyr og filmsekvenser sammen på en måte som får dette til å kjennes ut som et eventyrspill! Utnytt SpotPass og last ned en gåte om dagen i et helt år fra spillets lansering!

   

  Over 500 nye puslespill!

  Når du skaffer deg Professor Layton and the Miracle Mask finner du 150 helt nye hjerneknekkere rett på spillkortet, men kobler du Nintendo 3DS-konsollen din opp mot et trådløst nettverk (SpotPass) kan du laste ned hele 365 puslespill til - gratis! Denne digitale distribusjonen av puslespill starter samme dag som spillet lanseres i Norge, så pass på at du slår til på premieren for å sikre deg alt innholdet!

  Handlingen

  I Professor Layton and the Miracle Mask, som er det femte spillet i serien, vil du møte Layton, Luke og Emmy en stund etter hendelsene i Professor Layton and the Spectre's Call. Den modige trioen blir tilkalt for å stoppe en mystisk skurk som går under navnet "The Masked Gentleman" fra å terrorisere byen Monte d'Or med magiske, mørke mirakler. Professoren mistenker at en magisk maske kalt "The Mask of Chaos" kan være involvert, og ryktene forteller at masken gir den som bærer den mektige krefter. Åpenbaringen tar Layton tilbake til den mørkeste episoden i hans fortid, som før øvrig kan inneholde løsningen på dagens problemer. Disse tilbakeblikkene introduserer Laytons foreldre og barndomsvennen Randall, og lar deg spille som den 17 år gamle Layton som må betale en høy pris når han oppdager sin lidenskap for arkeologi...

  Nytt format gir nye muligheter

  Spillet inneholder fortsatt den animerte sjarmen og håndtegnede grafikken som vi kjenner fra Professor Layton-serien, men denne gangen bys det også på 3D-animasjoner og karaktermodeller som gir spillet visuell dybde. Spillet inneholder også et splitter nytt spillmodus hvor en ung Professor Layton utforsker eldgamle ruiner og trenger din hjelp for å nå utgangene til en rekke underlige kamre og samtidig unngå hindringer og fiendtlige mumier.

  Nye minispill

  The Toy Robot

  Kontroller en opptrekksleke som alltid beveger seg tre steg av gangen og naviger den gjennom en rekke innretninger underveis. Kan du få roboten trygt i mål?

  One-Stop Shop

  I One-Stop Shop blir evnene dine til å stokke hyller på best mulig måte satt på en prøve - du lykkes bare dersom du klarer å lokke kundene til å kjøpe alt i hyllene på en gang!

  Rabbit Show

  Hjelp Luke med å trene en sirkuskanin som blir ansett som uskikket til å opptre av sirkusdirektøren. Snakk med kaninen og lær den nye triks som vil overbevise direktøren til å la ham komme tilbake til sirkuset.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)


Professor Layton and the Miracle Mask

Lanseringsdato: 26. oktober 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Puslespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.