fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney

Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney

 • Professoren og advokaten havner midt i en heksejakt i Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney.

  Når den mystiske Espella jages gjennom London av en forvirrende makt, søker hun desperat hjelp fra den legendariske gåteløseren professor Layton og assistenten hans Luke Triton. Men før duoen er i stand til å finne ut hva som er på gang, blir Espella plutselig kidnappet. Mens de forsøker å spore henne opp støter Layton og Luke på en merkelig bok og blir transportert til den besynderlige middelalderlandsbyen Labyrinthia - et sted som visstnok er bebodd av hekser og magi!

  Bisarre lover og mysterier

  Samtidig finner den ekstraordinære forsvarsadvokaten Phoenix Wright og åndemedium-i-trening Maya Fey seg også teleportert til Labyrinthia etter å ha oppdaget den samme boken i løpet av en forretningsreise i London. Når Phoenix innser at Espella havner i rettssalen beskyldt for å være ei heks, bestemmer han seg for å forsvare henne. Mens Phoenix lærer seg de sære lovene i landet, setter professor Layton ut for å løse Labyrinthias mysterier - men kan de to yrkesmesterne jobbe sammen lenge nok til å redde dagen? Oppdag sannheten i Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney, kun på Nintendo 3DS!

  Unikt gameplay

  To helt unike gameplaystiler kolliderer! Utforsk mysteriene til Labyrinthia og løs puslespill på farten før du søker rettferdighet i rettssalen! Professor Laytons ekspertise blir satt på prøve når han utforsker byen, finner ledetråder, løser puslespill og snakker med byens gåtefulle innbyggere. Samtidig forsvarer Phoenix Wright klienten sin til siste slutt i en rettssal helt annerledes enn noe han tidligere har opplevd. Med helt forskjellige lover og logikk på spill i Witch Trials må Phoenix kryssforhøre vitner, og noen ganger til og med forhøre flere vitner på samme tid for å finne avvik i forklaringene.

  Hint Coins

  Hint Coins kan finnes spredt rundt om i Labyrinthia, og om du befinner deg i knipe, om du så holder på med et utfordrende puslespill eller har problemer med å knekke et bestemt vrient vitne, kan du kjøpe en hjelpsom ledetråd som peker deg i riktig retning. Bytt mellom de to spillestilene og opplev det beste fra begge verdener for å løse en overnaturlig sak fylt med tvister og helomvendinger. Når puslespillprofessoren og mesterforsvareren slår seg sammen kan ingen gåter komme imellom dem og sannheten!

  Gratis bonuser!

  Så snart du er ferdig med hovedhistorien vil Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney tilby deg bonuser, inkludert eksklusive illustrasjoner og musikk fra spillet. Pass derfor på at du samler så mange Picarats som mulig i løpet av eventyret ditt i London og Labyrinthia - jo flere Picarats du har på slutten av spillet, desto mer innhold kan du låse opp. Fans som fullfører hovedhistorien kan også låse opp nytt innhold gradvis. Gled deg til godbiter som 12 korte, nye episoder til spillet, og gallerier med over 60 illustrasjoner med kommentarer fra utviklingsteamet om hvordan de brakte de to legendariske herrene sammen til dette unike eventyret.

  Internett kreves for å kunne laste ned bonusinnholdet.


Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney

Lanseringsdato: 28. mars 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Puslespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Level-5 & Capcom
Distributør: Bergsala
Språk:

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.