fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Spill
  • Snipperclips Plus: Cut it out, together!

Snipperclips Plus: Cut it out, together!

  • Dette er en utvidet versjon av det originale spillet som inneholder mer enn 30 nye baner, nye utfordringer og nye funksjoner… og nå kommer det i butikk for aller første gang! Spillere som allerede eier den originale, digitale versjonen av spillet kan kjøpe det nye innholdet som DLC i Nintendo eShop.

    Det er på tide å stifte bekjentskap med Snip og Clip – et par papirvenner som elsker å løse pusleoppgaver. Enten det er snakk om å fylle et hull, dunke en basketball eller hjelpe en hamster, så har disse luringene alltid en løsning på lager.

    Snipperclips Plus: Cut it out, together! er et actionpusslespill som legger vekt på kommunikasjon, samarbeid og ikke minst å klippe ut ulike former. Nyt dette pusleeventyret for to spillere - hvor lagarbeid er nøkkelen til alt - når som helst, hvor som helst og med hvem som helst. Del moroa med en venn og spill foran tv-en eller i bordmodus.

    Man trenger imidlertid ikke å være to for å spille – spillet kan både spilles alene og sammen med opptil tre venner!Snipperclips Plus: Cut it out, together!

Lanseringsdato: 10. november 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Puslespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samarbeid
Spillmodus:

TV-modus

1-4

Bordmodus

1-4

Håndholdt-modus

1

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: SFB Games
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus