fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox Guard

 • Overvåk perimeteret via 12 kameraer i Star Fox Guard.

  Innta rollen som Slippy og overta jobben med å sikre perimeteret. Slippy Toads onkel, Grippy Toad, driver en utgraving på jakt etter sjeldne metaller, men blir stadig angrepet av rakkete roboter som forsøker å stjele verdisakene. Bruk Wii U GamePad til å plassere et dusin sikkerhetskameraer rundt et perimeter og forsvar det mot robotene gjennom 100 oppdrag. Når robothæren nærmer seg må du skyte på angriperne ved å bruke både Wii U GamePad-skjermen og tv-skjermen samtidig, mens tilskuere som ser på tv-skjermen roper ut forslag om hvilket kamera som gir det beste siktet.

  Målet er å stanse robotinvasjonen ved hjelp av 12 forskjellige kameraer. Dersom fienden når kjernen til basen din, så er spillet over. Wii U GamePad viser et fugleperspektiv over basen din, kameraplasseringer og de fleste robotplasseringene, men noen roboter er kun synlige på tv-skjermen! Tv-skjermen viser bilder fra de 12 kameraene samtidig, men du kan bare kontrollere ett kamera om gangen. Når invasjonen begynner kan du skyte laserstråler ved å bruke et sikkerhetskamera. Finn fiendene ved å veksle mellom kameraene på GamePad-skjermen.

  Når du klarer oppdragene vil du få sjeldne metaller som du kan bruke til å låse opp flere oppdrag samt kameraer med ulike egenskaper. Det finnes blant annet kameraer som sakker ned fiendene eller fryser dem.

  Jo lenger ut i spillet du kommer, desto mer hektisk blir sakene, og det kan være vanskelig å holde styr på de innkommende fiendene som infiltrerer basen din. Det er her tilskuerne kommer inn i bildet. Alle som ser på tv-skjermen kan hjelpe deg ved å gi tips. Denne typen intens gameplayaction, tilskuerdeltagelse og dynamisk veksling mellom tv-en og GamePad, gjør Star Fox Guard til et unikt spill som kun er mulig med Wii U.

  I spillmodusen My Squad Mode kan du også skape dine egne utfordringer ved å redigere plasseringen av fiendene, og oppsettet ditt kan lastes opp online.

  De to amiibo-figurene Fox og Falco kan også hjelpe til i dette spillet. Hvis du har dem, så kan du bruke dem hver for seg, én gang per dag, for å tilkalle Star Fox-teamet som vil komme med et kraftig luftangrep som slår tilbake fiendene.

  Spillere som kjøper Star Fox Zero vil få tilgang til en demoversjon av Star Fox Guard, og lagringsdata fra denne demoen kan siden overføres til fullversjonen av Star Fox Guard.

 • No. 06 Fox McCloud
  Lederen av Starfox-laget og et ess av en Arwing-pilot. Han har reddet Lylat-systemet fra den onde Andross gjentatte...
  No. 52 Falco
  Falco er en rappkjeftet og lettere overlegen pilot i Starfox-teamet, og sammen med Fox reiser de ut på oppdrag rundt om...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Star Fox Guard

Lanseringsdato: 22. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Puslespill, Strategi
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, Kun via Nintendo eShop

Relaterte produkter

Star Fox Zero
Bli med Fox McCloud og resten av Star Fox-gjengen på nye eventyr i Star Fox Zero.
 • Star Fox Zero
  Bli med Fox McCloud og resten av Star Fox-gjengen på nye eventyr i Star Fox Zero.