fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

 • Det er nå nesten ti år siden vi fikk gleden av å oppleve den tidligste historien i The Legend of Zelda-seriens tidslinje på Wii, inkludert skapelsen av det legendariske Master Sword.

  Ta opp sverdet og skjoldet og gjør deg klar for eventyr! Endelig kan du (gjen)oppleve opprinnelsen til selveste Master Sword når du flyr inn i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD til Nintendo Switch! Det kritikerroste spillet kom ut til Wii i 2011, og har nå fått en kraftig overhaling. Spillet kjører denne gangen stabilt i hele 60 bilder i sekundet, og du kan for første gang oppleve Skyward Sword på en håndholdt konsoll med et helt nytt kontrolleroppsett. Om du ønsker kan du selvfølgelig også bruke bevegelseskontroll for å få den klassiske opplevelsen.

  I The Legend of Zelda: Skyward Sword HD får vi fortalt den aller tidligste historien i The Legend of Zelda-spillenes tidslinje. Link må denne gangen reise mellom en verden i skyene og en ukjent verden under, i søken etter hans barndomsvenninne Zelda. Kun rustet med hans trofaste sverd og skjold må han beseire en rekke sterke fiender, løse vanskelige puslespill og sveve mellom skyene på Loftwing-fuglen sin i dette episke eventyret til glede for nye og gamle fans.

  Om du velger å spille med to Joy-Con-kontrollere blir de omgjort til skjoldet og sverdet ditt. Sving den høyre Joy-Con-kontrolleren for å angripe med Links sverd og bruk den venstre kontrolleren for å beskytte deg med skjoldet. Bevegelser blir også utnyttet i spillet for å bruke diverse redskaper og gjenstander som å skyte med bue eller kaste bomber.

  Dette er også første gang du kan spille dette fantastiske Zelda-eventyret i håndholdt modus med bare knapper på Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite. Når du spiller med dette kontrolloppsettet kan du for eksempel styre Links sverd med høyre kontrollstikke. Om du derimot ønsker å slå skikkelig fra deg, kommer også et nytt sett med Joy-Con-kontrollere i eksklusivt The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-design som er tilgjengelig når spillet lanseres 16. juli 2021.

 • Zelda & Loftwing
  Links barndomsvenn Zelda og hennes pålitelige blå Loftwing.

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Lanseringsdato: 16. juli 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

Joy-Con (Pair) - The Legend of Zelda: Skyward Sword
Spill The Legend of Zelda: Skyward Sword HD med de kuleste Joy-Con-kontrollerne noensinne!
Zelda & Loftwing
Links barndomsvenn Zelda og hennes pålitelige blå Loftwing.