fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

 • Sett seil ut på et stort eventyr i The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, eksklusivt til Wii U. Opplev en klassisk The Legend of Zelda-tittel helt gjenskapt med fantastisk 1080p-grafikk, helt nye Miiverse-funksjoner og mange flere forbedringer.

  Opplev et fantastisk eventyr på Wii U!

  På en liten øy i Great Sea våkner en ung gutt på bursdagen sin uten noen idé om eventyret som venter ham. Når Links søster blir kidnappet og fraktet til Forsaken Fortress setter han ut for å redde henne sammen med piraten Tetra og mannskapet hennes. I det han skal til å redde sin elskede Aryll blir Link kastet ut i havet hvor han møter King of Red Lions, en vis båt som snakker om de legendariske Pearls of the Goddesses. Sammen seiler de rundt på Great Sea på et kritisk oppdrag for å redde verden fra mørket.

  Grip om Wind Waker, en magisk taktstokk med kraften til å kontrollere vinden, og sett ut på et uforglemmelig eventyr. Takle grotter som er fylt med finurlige puslespill og fryktelige monstre, og samle nyttige redskaper som vil hjelpe Link på hans oppdrag for å beseire Ganondorf.

  The Legend of Zelda: The Wind Waker ble opprinnelig lansert til Nintendo GameCube i 2003, og kommer til Wii U med en rekke forbedringer. Naviger Great Sea kjappere enn tidligere ved å kjøpe et kraftigere seil, og nyt et forbedret innsamlingsoppdrag i spillets andre halvdel. Opplev en sann utfordring i Hero Mode hvor fiendene gjør dobbelt så mye skade, og du vil ikke finne hjerter som gjenvinner helsen din rundt om i spillet. Pluss, for første gang i serien, du kan utforske en fantasifylt verden skapt med utrolig 1080p-grafikk og ukomprimert 5.1 PCM-surroundlyd.

  Bruk Wii U GamePads nøyaktige og intuitive bevegelseskontroll til å treffe midt i blinken med Hero's Bow, ta det perfekte bildet med Picto Box og mye mer. Med Off-TV Play kan du nyte hele handlingen og eventyret i The Wind Waker i hånden med kun skjermen på Wii U GamePad.

  Innovative Miiverse-funksjoner vil si at du kan dele opplevelsene dine med andre Link'er over hele verden. Med Tingle Bottle kan du skrive meldinger og bilder, og dele disse med verden via Miiverse. Meldinger fra andre spillere vil vaskes opp i din verden, bare åpne Tingle Bottle og les meldingen for å oppdage en annen Links historie.


The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Lanseringsdato: 04. oktober 2013
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 15. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Miiverse-integrert