fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Art Academy: Atelier

 • Med et stort utvalg kunstmaterialer og redskaper å velge mellom kan hvem som helst bli en kunstner i Art Academy: Atelier gjennom enkle leksjoner som lærer deg hvordan du tegner og maler.

  Med Art Academy: Atelier forvandles Wii U GamePad til en kunstners lerret fylt med muligheter. Det seneste spillet i den populære Art Academy-serien tilbyr 30 dyptgående leksjoner under den vennlige mesteren Vince som tar deg i hånden og tilbyr informasjon om konsepter, teori og teknikker. Kunstverk kan skapes fra et stort utvalg materialer og redskaper, for første gang i serien også inkludert kull. Du kan importere og eksportere bilder via et SD-kort, dele kunstverkene dine via Miiverse, vise dem fram i et virtuelt galleri og, nok en første for serien, laste opp såkalte "time-lapse"-videoer av kunstverkene dine til YouTube som viser hvordan de ble tegnet fra start til slutt.

  Art Academy-titlene lærer interesserte tegne- og malerferdigheter på en pekeskjerm som kan overføres til den virkelige verden. Bare følg de enkle stegene og skap fantastiske mesterverk som du kanskje aldri hadde trodd var mulig. Denne versjonen følger Art Academy: SketchPad som ble lansert via Nintendo eShop og tilbyr en skikkelig heldekkende tegne- og malepakke hvor pekepennen nok en gang fungerer som materialet eller redskapet og skjermen på Wii U GamePad som et lerret. Du kan skape veldig detaljerte kunstverk ved å utnytte den store overflaten til pekeskjermen, så vel som å zoome inn på spesifikke områder. Stikk innom Miiverse og hent inspirasjon fra kunstverkene som andre Wii U-eiere allerede har skapt i Art Academy: SketchPad-community'et.

  Art Academy: Atelier tilbyr en artig og interaktiv studieretning kalt Lessons Mode hvor du følger opplæringer steg for steg som lærer deg tegne- og malerteknikker. Teknikkene som mesteren Vince lærer deg er kategorisert i gruppene Beginner, Advanced og Tools, og leksjonene blir stadig mer komplekse jo flere du fullfører. Ved å fullføre en leksjon vil du bli kjent med tanken bak teknikkene og ha lært mer om kunstnermesterne. Selvsagt kan også spillet benyttes til å tegne fritt takket være det store utvalget av materialer og redskaper.

  Uansett om du bare har lagd noen artige skriblerier, er midtveis i et maleri eller har et ferdig kunstverk kan du vise den kreative prosessen ved å laste opp en "time-lapse"-video av skapelsen din til YouTube. Disse videoen kan være ett, to eller fem minutter lange og viser prosessen i økt hastighet fra første til siste penselstrøk. Du kan også lagre mesterverkene dine på et SD-kort og overføre dem til en datamaskin, i tillegg til å stille dem ut i et virtuelt galleri. Galleriet inkluderer også en Family Wall hvor alle familiemedlemmene som er knyttet til samme Wii U-konsoll kan vise fram sine artistiske ferdigheter på samme lerret.

  Du kan dele skaperverkene dine via Miiverse, Nintendos nettverkstjeneste som bringer likesinnede sammen i communities fra hele verden. Kunstverk skapt av andre er sortert gjennom forhåndsbestemte nøkkelord, noe som gjør søking enkelt, og kan sees uten å måtte gå ut av spillet. De kan også lagres i spillet eller på et SD-kort slik at du kan plukke dem fram igjen senere til egenreferanse. Og alt er bare ett knappetrykk unna!


Art Academy: Atelier

Lanseringsdato: 26. juni 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Utdannelse, Tegning og maling, Verktøy
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Headstrong Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, Off-TV Play