fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Devil’s Third

  • Devil's Third, som er skapt av den legendariske designeren Tomonobu Itagaki, er en vill og nådeløs militærthriller med en intens solomodus og tredjepersonsaction i flerspiller som blander moderne militærvåpen med brutal nærkamp.

    I hjertet til solomodusen finner vi Ivan, en tidligere leiesoldat som har blitt sluppet fri fra sitt fengsel for å rette opp udådene i hans fortid og velte den dunkle terroristgruppen han en gang tilhørte. Med verdens satellitter og elektriske våpen satt ut av spill er krigføring nok en gang redusert til nærkamp mellom soldater, og Ivan må bruke et fargerikt utvalg av våpen til å skyte, hakke og slå seg gjennom enhver fiende som står i hans vei til forløsning. Med hektiske kamper og en rekke beinknusende avslutningsmanøvre er en dag i livet til Ivan alt annet enn normal...

    På den andre siden tilbyr spillets online flerspillermodus en dyster framtid hvor terroristene har vunnet og kaos regjerer. Som en vanlig borger kan du enten bli med i en klan og hjelpe til med å gjenerobre United States ved å forme allianser med andre grupper, eller ta steget ut på egen hånd som en leiesoldat og nådeløst angripe andre spilleres baser med anarki på dagsordenen framfor klandiplomati! Men hjertet til onlinespillingen er muligheten til å tilpasse sin egen base sammen med klanmedlemmene sine, hvor suksessrike kamper resulterer i belønninger som kan brukes til å forbedre forsvaret til basen. Med konstante angrep fra andre klaner må du holde hodet over vannet og tungen rett i munnen for å beskytte territoriet ditt.


Devil’s Third

Lanseringsdato: 28. august 2015
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Shooter
Antall spillere: 1 (lokalt) | 1-16 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Valhalla Game Studios
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Off-TV Play