fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Game & Wario

 • Game & Wario er Warios mesterverk til Wii U!

  Wario og vennene hans fra Diamond City er tilbake og klare for action. Wario har syslet med programvareutvikling siden WarioWare-serien, og bare elsker å finne nye måter å spille spill på med de nyeste konsollene. I Game & Wario prøver Wario seg på en ny konsoll med en pekeskjerm midt på kontrolleren… Dette resulterer selvsagt i en sprø samling med spill som alle kan spilles ved å bruke Wii U GamePad-kontrollen og tv-skjermen, uansett om du spiller alene eller sammen med venner og familie.

  I solospillermodusen oppfordres du til å spille en rekke spill for å tjene medaljer og andre bonusgjenstander. 12 forskjellige spill forvandler GamePad-kontrollen til en rekke ulike gjenstander for ulike utfordringer: bruk den som et kamera, en bue som sender piler inn i tv-bildet, eller som en metode for å styre en skiløper til et diskotek, samt mye mer!

  • ARROW - Dette spillet for én spiller forvandler Wii U GamePad til en høyteknologisk bue (naturligvis formet som barten til Wario) som er designet for å beseire svermer av fiender. Du holder GamePad vertikalt med én hånd for å sikte på fiendene på skjermen og den andre bruker du til å trekke pilen tilbake via pekeskjermen på kontrollen.
  • SKI - I dette spillet, også for én spiller, må du lede skiløperen til mållinjen ved å holde GamePad vertikalt og vippe den mot venstre eller høyre. Tv-skjermen viser de stilige manøvrene til skiløperen som vil underholde alle som ser på.
  • CAMERA - Stopp skurken! I CAMERA får du i oppgave å ta bilder av kriminelle på rømmen med GamePad-kontrollen! Tv-skjermen viser en travel gate i Diamond City som du kan ta en nærmere titt på ved å løfte opp GamePad-kontrollen. Ta et perfekt bilde av kjeltringene for å fange dem!
  • FRUIT - I FRUIT kan opptil fem spillere spille sammen i ulike roller: én spiller inntar rollen som en feig frukttyv som bruker GamePad-kontrollen for å jobbe i hemmelighet. De andre spillerne inntar rollen som agenter og følger med på TV-skjermen for å finne tyven i mengden. Agentene vil møte på ulike utfordringer som travle gater, passerende trafikk og røykfylte piper som blokkerer sikten. På slutten av spillet sender agentene rundt GamePad-kontrollen for å peke ut hvem de mener er tyven, så her gjelder det å holde hodet kaldt og blikket skarpt!
  • GAMER - I GAMER inntar du rollen som 9-Volt, en gutt som blir sendt til sengs med den håndholdte konsollen sin, men som er desperat etter å få ny high score… Moren hans prøver imidlertid å ta ham på fersken mens han spiller! Du blir derfor pent nødt til å holde et øye med TV-skjermen som viser soverommet til 9-Volt, samtidig som du spiller minispill, slik at du kan late som du sover når moren hans nærmer seg! Prøv å spille så lenge som mulig uten at du blir oppdaget!
  • DISCO - I DISCO må du kjempe mot en venn i en dansekonkurranse hvor spillerne setter tempoet og bevegelsene på GamePad-kontrollen for poeng. Hver spiller holder i hver sin ende av GamePad-kontrollen og prøver å lure motstanderen med stilig fingerarbeid. Tapp lett på tre steder på pekeskjermen i takt med musikken for å plassere bevegelser som motstanderen må gjenskape. Hvert feilsteg gir motstanderen poeng – du trenger den høyeste poengsummen for å vinne – så hold rytmen!
  • ARTWORK - I ARTWORK konkurrerer opp til fem spillere i en tegnekonkurranse for å se hvem som kan tegne og gjette tegninger rakest for å få mest mulig poeng. Spillerne bytter på å tegne ord så raskt som mulig på GamePad-kontrollen mens de andre spillerne gjetter hva ordet er. Man får poeng både for å gjette riktig og for å tegne fort!

  Denne spilltypen er også integrert i Miiverse som Miiverse ARTWORK, hvor du kan velge én av fire anvisninger å tegne på 60 sekunder. Kunstverket ditt vil siden legges ut på Miiverse slik at alle kan få gleden av det! Du kan til og med sende inn dine egne ord som andre kan tegne. Du kan også prøve lykken med Chick-N-Win, en kyllingformet innretning som legger kapsler fylt med overraskelser, og få en av over 200 rare og fantastiske leker å leke med; hver av lekene viser deg noe gøy og eksentrisk som du kan gjøre med GamePad-kontrollen din.

Game & Wario

Lanseringsdato: 28. juni 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Party
Antall spillere: 1-5 (lokalt)
Flerspillermodus: Vekslende
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS
Distributør: Bergsala
Språk: