Nintendo logotype

LEGO CITY Undercover

 • Jakten er igang i LEGO® City Undercover!

  For første gang våkner fan-favoritten LEGO® Citys kjøretøy og byggesett til live i LEGO® City Undercover, eksklusivt til Wii U. I dette spillet inntar du rollen som Chase McCain, en hemmelig detektiv utstyrt med smarte forkledninger. Oppdraget går ut på å stanse den slemme Rex Fury og sette punktum for krimbølgen hans i LEGO City.

  Du kommer til å bruke Wii U GamePad som et nytt politiapparat mens du løper, kjører og flyr gjennom byen. Wii U GamePad er nemlig vevd sømløst inn i gameplayopplevelsen. Bruk den til å lete etter skjulte ledetråder og kriminelle, motta oppdragsoppdateringer og plassere sjekkpunkter på et kart over byen som viser posisjonen din i sanntid.

  Opplev LEGO City som aldri før. Her vil du støte på kjente byggesett som kommer til live mens du utforsker den store byen og leter etter ledetråder for å stille Rex Fury for retten.

  Gå i skjul med en rekke forskjellige forkledninger, slik som en brannmann, en konstruksjonsarbeider eller til og med en raner, og bruk deres unike evner til å løse puslespill og få tilgang til nye områder av byen.

  Det finnes over 100 kjøretøy som du kan samle og bruke til å utforske byen med, inkludert sportsbiler, motorsykler og fly.

  LEGO-videospillene er kjent for sin humor og parodi, og LEGO City Undercover skuffer ikke med snakkende karakterer og livlige folkemengder som bringer LEGO City til live.


LEGO CITY Undercover

Lanseringsdato
28. mars 2013
Lanseringsdato - Nintendo Selects
15. april 2016
Konsoll
Wii U
Sjanger
Action, Eventyr
Antall spillere
1 (lokalt)
Kontroll
PEGI
Utgiver
Nintendo
Utvikler
TT Games
Distributør
Bergsala
Språk
Spesifikasjoner
Internett, Miiverse-integrert

Du liker kanskje også…