Nintendo logotype

Mario Party 10

 • Mario Party 10 er det seneste tilskuddet i Mario Party-serien!

  Det er på tide å starte festen i ekte Mushroom Kingdom-stil med det ultimate partyspillet fra Nintendo! Spill med, eller mot, venner og familie i et bredt utvalg av ulike spillmoduser, bosskamper og over 70 minispill. Denne gangen kan du til og med invitere amiibo-figurene dine med på festen!

  Mario Party 10 er det aller første spillet til Wii U i den populære Mario Party-serien, som siden debuten med Mario Party på Nintendo 64 i 1999 har solgt over 39,6 millioner eksemplarer globalt. Serien er kjent for å tilby morsomme partyspill med populære Nintendo-karakterer som Mario, Luigi og Bowser, og Mario Party 10 er intet unntak!

  Bowser Party

  Akkurat som i de tidligere Mario Party-spillene kan opptil fire spillere konkurrere mot hverandre, men Mario Party 10 byr også på en ny spillmodus, nemlig Bowser Party, hvor en femte spiller kan slå seg med på moroa! Den femte spilleren spiller da som Bowser og bruker Wii U GamePad som håndkontroll i sine forsøk på å beseire de fire andre spillerne. Som Bowser skal du sprute ild på de andre spillerne, men du kan også prøve å trampe på dem eller bruke diverse gjenstander for å slå dem ut. Bowser Party kan også spilles alene med Wii U GamePad.

  amiibo Party

  Denne spillmodusen utnytter de kompatible amiibo-figurene til å låse opp forskjellige spillbrett basert på karakteren som benyttes. Kompatible figurer er Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi, Bowser, Rosalina, Donkey Kong og Wario fra enten Super Smash Bros. Collection eller Super Mario Collection. Du kan lese inn disse én gang om dagen for å motta bonuser som blant annet inkluderer spesielle bunnplater til amiibo-figurene i spillet. Du kan også lagre redskaper til disse amiibo-figurene og strategisk velge ett av dem hver gang du spiller. En begrenset utgave av spillet vil også lanseres hvor en Mario-amiibo fra Super Mario Collection-serien er inkludert. Alle andre amiibo-figurer vil la deg spille Scratch Bonus hvor du kan vinne Mario Party Points til å låse opp kult ekstrainnhold.

  Wii U GamePad brukes på en innovativ, unik og veldig underholdende måte i dette spillet. Vær dog oppmerksom på at Wii U GamePad ikke kan benyttes i alle spillmodusene. Masse nye minispill og attraksjoner; dette er et fullpakket Mario Party-spill med vakker HD-grafikk.


Mario Party 10

Lanseringsdato
20. mars 2015
Konsoll
Wii U
Sjanger
Minispill, Brettspill, Party
Antall spillere
1-5 (lokalt)
Flerspillermodus
Samtidig
Kontroll
PEGI
amiibo
Lesing/skriving
Utvikler
Nintendo
Distributør
Bergsala
Språk
Spesifikasjoner
Miiverse-integrert, amiibo

Du liker kanskje også…

 • Innta rollen som en av Pokémon-verdenens toppfightere og finn ut hvem som er best i Pokkén Tournament!
 • Med Super Mario Maker kan hvem som helst for første gang skape Mario-nivåer i 2D kjapt og enkelt med Wii U GamePad.
 • Begi deg ut på et nytt Yoshi-eventyr i en verden laget av garn, stoff og tekstiler.
 • Dette fantastiske eventyrspillet, som i ettertid har oppnådd klassikerstatus, ble opprinnelig lansert til...