fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Wii U
 • Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games

Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games

 • Gjengene fra Marios og Sonics universer møtes nok en gang til vinterleker!

  De olympiske vinterlekene i 2014 ble holdt i Sotsji i Russland, og dette spillet baseres på arrangementet, men med Mario- og Sonic-karakterer i stedet for ekte atleter. De populære Dream Events fra Wii-spillene er med sammen med nyheter som inkluderer nye sportsgrener og nye måter å kontrollere idrettsheltene på. Grafikken har selvsagt fått seg en ansiktsløftning med mer naturlige bevegelser og mer smidighet.

  I dette underholdende sportspillet finner du 16 ulike Olympic Events og 8 ulike Dream Events hvor du spiller med Mario- og Sonic-karakterer. Du kan velge å konkurrere mot deg selv eller spille med familie og venner. Spillet byr også på nyheter i form av nye modier som Legends Showdown og Action & Answer Tour, samt et onlinemodi som kalles for Worldwide VS.

  Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games tar deg med til byen Sotsji i Russland som arrangerte vinter-OL i 2014. Konkurrer blant annet i klassiske øvelser som hurtig løp på skøyter og alpint. Og om du liker skøyter og snowboard så kan du glede deg, grener som Figure Skating Pairs, Snowboard Parallel Giant Slalom og Snowboard Slopestyle er nemlig med for første gang i Mario og Sonic-serien!

  Wii U GamePad og Wii Remote Plus

  En annen nyhet er at du nå kan bruke Wii U GamePad og Wii Remote Plus sammen for å få mer dybde og følelse i spillet. I sportsgrenen Curling kan du for eksempel bruke skjermen på Wii U GamePad til å planlegge strategien din før du sender av sted culingsteinen med Wii Remote Plus.

  Dream Events

  Utover de klassiske grenene finnes også Dream Events der du kan gjøre ting som er umulige i virkeligheten! Dette kommer du til å merke om du tester Winter Sports Champion Race der du kjører i rasende fart nedover en bane hvor været veksler hele tiden. Forbered deg på å veksle kjapt mellom en bob, ski, snowboard og skøyter. Ikke så lett, men utrolig kult! En annen gren i Dream Events er Snowball Scrimmage der du får kaste snøballer på motstanderne dine, samt Snow Day Street Hockey, hvor du får oppleve hockey på en måte helt ny måte.

  Legends Showdown Mode

  Bortsett fra alle de ordinære sportsgrenene finnes også The Legends Showdown-modiet hvor 20 ulike karakterer i spillet går sammen for å konkurrere seg igjennom fem ulike nivåer der bosser skal beseires. Innenfor hvert event er det opp til deg å velge en karakter som passer til det spesifikke eventet. Om du lykkes vel i utfordringene kan du ta hjem den ettertraktede premien Legend Trophy.

  Action & Answer Tour

  Om du liker å spille sammen med andre så er også spillmodiet Action & Answer Tour med som er et slags spørreprogram der opptil fire spillere kan konkurrere mot hverandre i ulike minispill. Her gjelder det å ha raske reaksjoner og en bra observasjonsevne. Den som har mest poeng til slutt vinner!

  Worldwide VS

  Spillet byr også på et nytt onlinemodi som kalles for Worldwide VS. Her kan du utfordre spillere over hele verden i fire ulike grener - Freestyle Ski Cross, Snowboard Cross, Short Track 1000m (Speed Skating) og Winter Sports Champion Race. Hver gang du vinner en konkurranse i Worldwide VS tar du hjem en medalje til ditt land, så hjelp gjerne Norge med å komme seg øverst på spillets rankingliste!

  To av spillverdenens største headlinere møtes ansikt til ansikt i Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games. Med karakterer fra både Marios og Sonics universer som konkurrerer i 16 Olympic Events og Dream Events, pluss en rekke nye spillmodier inkludert Worldwide VS, hvilken karakter velger du å spille som i kampen om medaljene?


Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games

Lanseringsdato: 08. november 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Party, Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 1-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: SEGA
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett