fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Wii U
 • New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

 • Opplev både New Super Mario Bros. U og New Super Luigi U!

  Denne tittelen finnes i Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er en samling av klassiske og populære spill som utgis på nytt til en veldig gunstig pris. Perfekt om du har gått glipp av en klassiker da selve spillet er identisk som originalversjonen! NB! Denne utgaven er den samme som spesialutgaven New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U som kun ble lansert i en begrenset konsollpakke.

  New Super Mario Bros. U er et herlig sidescrollende eventyr med Mario, Luigi, Toad... og din egen Mii-karakter! Nå har du sjansen til å ta steget inn i Mushroom Kingdom og utforske nye verdener, nye power-ups og nye måter å spille på. Wii U GamePad tilbyr nye flerspillerfunksjoner i dette spillet. En ekstra spiller kan bli med på eventyret gjennom nye Boost Mode, hvor du skaper plattformer i løse luften for å hjelpe de andre spillerne å komme seg gjennom vanskelige nivåer, gi dem tilgang til skjulte områder eller forstyrre fiendene på skjermen ved å trykke på dem med fingeren eller pekepennen.

  Boost Mode

  Boost Mode åpner også opp muligheten for "speed runs" for første gang. Bruk GamePad-kontrolleren til å samhandle med og manipulere fiender og objekter i sanntid for å finne den kjappeste ruten gjennom hvert nivå.

  Nye power-ups

  Du kan nå sveve gjennom nivåene og holde deg fast i veggene når Mario forvandler seg til Flying Squirrel Mario, eller gli gjennom luften mens du klamrer deg fast til Balloon Baby Yoshi.

  Andre spillmoduser

  I tillegg til hovedeventyret Story Mode, hvor du må redde prinsesse Peach, har New Super Mario Bros. U flere andre, spennende spillmoduser som Boost Rush. Her samarbeider to til fem spillere gjennom Boost Mode for å klare mange forskjellige nivåer så kjapt som mulig. Skjermen scroller automatisk, noe som tvinger deg til å hele tiden måtte følge med. Jo flere mynter du samler, desto raskere scroller skjermen. Det er også mulig å se en innspilling av andre spilleres Boost Rush, noe som kan gi deg strategiske tips til neste forsøk.

  Challenge Mode

  I Challenge Mode venter flere enspiller- og flerspillerutfordringer som innlemmer mange forskjellige typer Super Mario-gameplaykonsepter på en artig og konkurrerende måte. Disse utfordringene gir stor gjenspillbarhet mens du prøver å få best mulig poengsum og låse opp nye utfordringer. Boost Mode-utfordringer hjelper dere å øve på lagarbeidet som er nødvendig for å effektivt klare Boost Mode.

  Challenge Mode utfordrer deg til å fullføre spesifikke mål, som for eksempel å gjennomføre en bane uten å samle en eneste mynt eller berøre bakken. Det finnes fire ulike utfordringskategorier for én spiller: Time Attack, Coin Collection, 1-Up Rally og Special (diverse utfordringer). Boost Mode-utfordringer krever to spillere. Når du har fullført en utfordring vil spillet lagre en reprise av handlingen slik at du kan vise frem ferdighetene dine.

  Coin Battle

  Opptil fire spillere kan løpe gjennom en bane og konkurrere om hvem som klarer å samle flest mynter. En annen spiller kan også bruke Wii U GamePad-kontrolleren i Boost Mode for å hjelpe andre spillere med å nå vanskelige mynter ved å plassere ut såkalte "Boost Blocks". Spillere kan også bruke GamePad til å redigere og tilpasse myntoppsettet i dedikerte baner. Myntoppsettet kan deretter lagres og spilles av spillere som bruker Wii Remote-kontrollere.

  Verdenskart og Nabbits

  New Super Mario Bros. U er det første sidescrollende Mario-spillet siden Super Mario World fra 1992 som har et sømløst verdenskart med navn på verdenene og banene. Kartet inneholder mange hemmelige utganger som kan forandre kartet og avsløre snarveier. Verdenene henger sammen slik at man kan spille gjennom spillet på en ikke-lineær måte.

  Nå og da vil en skapning kalt Nabbit dukke opp på verdenskartet. Du må starte nivået og fange den raske Nabbit for å få tilbake gjenstander stjålet fra Toad. Om Nabbit fanges får du en mektig gjenstand kalt P-Acorn som tillater deg å fly kontinuerlig gjennom en hel bane. Den eneste måten å få en P-Acorn på er å fange Nabbit.

  Spill på tv-skjermen eller på GamePad-skjermen

  Bytt mellom de to når som helst for å fortsette spillet selv om noen andre bruker TV-en til å se på andre ting. Opplev Mario sammen med andre som aldri før med Miiverse. Se kommentarene og dådene til andre spillere mens du selv spiller og post din egen tilbakemelding som andre kan se når de kobler seg til Nintendo Network.

  New Super Luigi U

  Nintendos megastjerne finner du ikke noen steder i New Super Luigi U. I stedet er det hans tvillingbror (som ofte befinner seg i sin brors store skygge) Luigi som leder. Som du ser på spillets eske er "Bros." strøket ut (kanskje av Luigi selv?) og Mario er helt fraværende under hele eventyret!

  Som New Super Mario Bros. U, men ikke helt

  Den forklaringen skjønte du, eller hva? Spøk tilside, New Super Luigi U deler grafikk og spillkontroll med New Super Mario Bros. U og ser altså likedan ut og styres på samme måte. Den store, om ikke enorme, forskjellen er at ALLE BANER ER HELT NYE! Det vil si at selv om du allerede har spilt gjennom New Super Mario Bros. U, så kan du se fram til et helt nytt eventyr med 82 ferske baner! Som om det ikke var nok, så har du bare 100 sekunder på deg til å klare hver bane!!

  Luigi, Blue Toad, Yellow Toad og Nabbit

  Ettersom Mario ikke er med lenger har han blitt erstattet av en nygammel karakter i form av Nabbit. Du husker kanskje Nabbit fra New Super Mario Bros. U hvor han stjal gjenstander fra Toad-husene og løp av gårde med dem på banene. Nå har han blitt en spillbar karakter i flerspillermodiet, og egenskapene hans tilfører en velkommen nyhet for de mest uerfarne spillerne, han kan nemlig ikke ta skade av fiendene!

  <p<Når man spiller sammen, for eksempel med familie eller venner, er det alltid artigst om alle er like gode, men det er selvsagt forskjell mellom nybegynnere og plattformsveteraner. Nabbit jevner ut forutsetningene ved at han kan løpe rett på fiendene uten at det skjer noe. For uerfarne spillere holder det å finne knappene og komme seg over hindrene langs banene. Ingen skade fra fiender... men heller ingen power-ups.

  Nabbit kan som sagt ikke skades av fiendene, men han kan heller ikke forsterkes med power-ups slik som de tre andre karakterene. Power-up er krefter, som for eksempel Flying Squirrel Mari... vi mener Flying Squirrel Luigi, som gir karakterene egenskaper utover den vanlige hoppingen og løpingen. Vi anbefaler virkelig at nybegynnere i gjengen spiller som Nabbit for å lære seg det grunnleggende.

  Luigi=/=Mario

  Du tror kanskje at Luigi praktisk talt bare er Mario med nye farger, men da tror du feil! Luigi kan hoppe høyere enn Mario, men er betydelig vanskeligere å stanse når han har kommet opp i toppfart. Naturligvis er alle de nye banene designet med dette i baktankene, så New Super Luigi U tilbyr virkelig en fersk spillopplevelse selv om du allerede har New Super Mario Bros. U.


 • Super Luigi U


  Super Mario Bros. U


New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

Lanseringsdato: 15. april 2016
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 15. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1-5 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, Off-TV Play

Relaterte produkter

New Super Mario Bros. U
New Super Mario Bros. U tilbyr nye måter å dele Mario-moro med venner
New Super Luigi U
Marios bror overtar rampelyset i New Super Luigi U!