fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

 • Ninjaen Ryu Hayabusa må heve en forbannelse i NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge.

  Den ensomme ninjaen Ryu Hayabusa må finne en måte å heve forbannelsen på sin høyre hånd før den knuser ham. NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge har blitt gjenskapt for å bringe den utrolig intensive og hektiske utfordringen og actionen som NINJA GAIDEN-fans krever til Wii U. Og denne gangen vil også den kvinnelige ninjaen Ayane bli med i kampen som en ny og spillbar karakter i sine egne, eksklusive kapitler i historien. Med flere våpen og Ninpo-typer, et nytt fremgangssystem for karakteren, et redesignet kampsystem, en ny karakter, online co-op for to spillere med Ryu og Ayane, samt gjenkomsten av lemlesting, forbedrer NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge det originale NINJA GAIDEN 3 på samtlige måter og tilbyr Wii U-eksklusive finesser og funksjoner.

  I den originale versjonen kunne man bare velge mellom sverd, klør og ljå som våpen, men i NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge får du i tillegg til disse valget mellom doble katanaer, en stav og en Kusarigama, hver med sine egne, unike styrker. Antall Ninpo har også økt fra én til tre.

  Nye spillbare karakter - NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge introduserer nye spillbare karakterer - den kvinnelige ninjaen Ayane vil være tilgjengelig i sine egne, eksklusive kapitler i historien, og ninjaen Kasumi, kjent fra Dead or Alive-serien, vil også være spillbar.

  Chapter Challenge Mode - I denne separate spillmodusen kan du spille gjennom et valgfritt kapittel fra hovedhistorien med enten Ryu Hayabusa eller Ayane.

  Online co-op med Ryu og Ayane - I tillegg til en online kampmodus for opptil åtte spillere, tilbyr spillet Ryu og Ayane som spillbare karakterer via online co-op for to spillere.

  Unik Wii U-kontroll - I enspillermodusen kan du nyte kjappere og mer flytende action ved å bruke pekeskjermen på Wii U GamePad til å velge våpen, utføre Ninpo, se viktig spillinformasjon og mye mer.

  Nye våpen og Ninpo-typer - Spillet inkluderer seks våpentyper og tre Ninpo-typer, noe som gir større gameplayvariasjon og dypere strategi.

  Fremgangssystem for karakterer og våpen - Ved å bruke Karma-poeng som du tjener i løpet av spillets gang kan du oppgradere våpen og Ninpo, så vel som å øke livmåleren til karakteren.

  Kjappere og mer intense kamper - En forbedret motstander-AI, gjenkomsten av lemlesting, så vel som nye fiendetyper og kampområder har blitt innlemmet for en større variasjon innen kamper og økt gjenspillbarhet.

  Flere karakterer som DLC - Nye spillbare karakterer kan lastes ned som ekstrainnhold.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at konsollen er tilkoblet Internett!).


Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

Lanseringsdato: 11. januar 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action
Antall spillere: 1 (lokalt) | 1-8 (online)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: TEAM NINJA / KOEI TECMO
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Betalt DLC, Off-TV Play