fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Project Zero: Maiden of Black Water

 • Gjør deg klar til å bli redd, veldig redd, når du lister deg gjennom Project Zero: Maiden of Black Water!

  Kun som Limited Edition

  Den fysiske versjonen ble kun lansert som Project Zero: Maiden of Black Water – Limited Edition. Denne pakken består av et eksemplar av spillet, en dobbeltsidig plakat, en illustrasjonsbok, fire Spirit Photographs og en SteelBook, men var kun tilgjengelig i et veldig et begrenset opplag.

  Handlingen

  Kjenn nakkehårene reise seg av ren frykt i Project Zero: Maiden of Black Water. Utforsk mørke, mørke steder, fordriv onde ånder med et merkelig kamera og bli en del av et mysterium som strekker seg fra denne verdenen og inn i den neste.

  Yuri, Miu og Ren er tre sjeler som snart vil få oppleve en ubønnhørlig kollisjon av skjebner. Tiltrukket av det mystiske fjellet Mount Hikami, hvor en mørk kraft hersker, begir de seg av sted. Gjennom de tre karakterenes sammenflettede handlingsforløp kommer du til å utforske forlatte boliger, kronglete skogstier og uhyggelige helligdommer, hvor frykten er din trofaste følgesvenn og skyggene haler inn på deg...

  Som i alle gode spøkelseshistorier er du ikke alene i denne dystre verdenen - gjenferd hjemsøker fjellet; torturerte sjeler ute av stand til å finne hvile. De ønsker ikke uvedkommende gjester velkommen, og de vil trenge seg inn på deg om du forstyrrer dem. Ditt eneste forsvar er Camera Obscura, en fotografisk portal til den overnaturlige verdenen. Hev Wii U GamePad for å aktivere søkeren, still inn den perfekte rammen og utløs lukkeren for å skade målet ditt ved å avgi såkalte Spirit Fragments. Fang inn så mange sjeler som mulig i det neste skuddet for å øke kreftene dine og evt. forvise åndene for alltid.

  I løpet av spillet vil du få tilgang til ulike oppgraderinger: ulike kameraruller med større effekt og nye kameralinser, som kan bremse åndene eller skade dem enda mer.

  Vann spiller en stor rolle, for det regner lenge og tungt på Mount Hikami. Jo mer gjennomvåt du selv blir, desto flere ånder møter du, men de åndelige kreftene til ditt Camera Obscura vil også stige tilsvarende. Heldigvis finnes det måter å tørke på, selv om det er en mager trøst, mens du prøver å løse mysteriet og overleve prøvelsene på det uhyggelige fjellet. Vi ønsker deg lykke til…

  • Innta rollen som en av tre forskjellige karakterer, hver med sin egen historie å fortelle, mens de utforsker den forbannede turistattraksjonen Mount Hikami.
  • Wii U GamePad brukes som et kamera for å undersøke omgivelsene - du kommer til å bli oppslukt av den overnaturlige atmosfæren - så vel som et våpen for å feie unna fiendtlige ånder i kjappe actionsekvenser.

  Velg mellom engelsk eller japansk tale med engelsk, tysk eller fransk tekst.


Project Zero: Maiden of Black Water

Lanseringsdato: 30. oktober 2015
Konsoll: Wii U
Sjanger: Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: KOEI TECMO GAMES
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig