fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SiNG Party

 • Med SiNG PARTY kan du synge og danse med venner og familie til alt fra klassikere til moderne partyfavoritter med et unikt opplegg som inviterer alle i rommet med på festen!

  Spillet inneholder varierte moduser som etablerer dynamiske roller for alle i rommet. Party Mode er hjertet til SiNG PARTY. Hovedsangeren, som holder mikrofonen som følger med spillet, ser ikke på tv-skjermen, men leser sangteksten og hint fra Wii U GamePad-kontrolleren. Dette tillater sangeren å samhandle med publikum, som inviteres til å bli en del av fremførelsen ved å følge sine egne instruksjoner som vises på tv-skjermen. Andre spillere kan også plukke opp en Wii Remote-kontroll for å skape lyder fra en rekke instrumenter - som en tamburin eller ei kubjelle!

  I Sing Mode vil du lese sangtekster på tv-skjermen mens du tester stemmekvaliteten din. Ikke bare vil tonen på sangstemmen din bli bedømt, men også styrken og elegansen, så ikke vær redd for å gi favorittsangene dine et personlig preg når du prøver å sette en ny rekord! Syng alene eller sammen med en venn og, om du føler deg spesielt trygg, gi Harmony Duet-alternativet en sjanse! I mellomtiden kan publikum sende GamePad-kontrollen rundt for å velge de neste sangene, rocke til musikken eller bruke mikseren til å leke seg med lyden; det er mulig å dempe musikken helt, slik at sangeren - eller den originale artisten - fremfører en sang uten musikk i bakgrunnen, eller du kan tone ned volumet på den originale artistens stemme og legge til en romklang-effekt på sangerens fremførelse.

  Konkurransen tilspisser seg i Team Mode, hvor du slår deg sammen med en venn og konkurrerer mot et annet team i flere spilltyper. Du kan konkurrere om den beste solo-delen eller synge sammen som i en popgruppe - men kun ett lag kan vinne! Om dere har en upartisk dommer for hånden kan han bedømme lagenes innsats ved å bruke GamePad-kontrollen. Du kan også bruke Practice Mode til å øve på solo-partiene og vanskelige deler av en bestemt sang. Med GamePad-kontrollen kan du nemlig enkelt velge en spesifikk del og øve på den til alt sitter som det skal. Prisene du vinner i SiNG Party kan legges ut i Miiverse slik at alle vennene dine kan se dem!

  Utviklerne FreeStyleGames har dratt nytte av sine erfaringer fra DJ Hero-serien til å skape en splitter ny partyopplevelse - med en spilleliste som inneholder noe for alle. Med alt fra dagens hits som "Call Me Maybe" av Carly Rae Jepsen, "Glad You Came" av The Wanted, "I'm Yours" av Jason Mraz og "Just A Kiss" av Lady Antebellum til popklassikere som Queen"s "Don't Stop Me Now", "You Can't Hurry Love" av The Supremes og "I Want You Back" av Jackson 5, leverer SiNG PARTY en super spilleliste til festen med dusinvis av sanger for spillere i alle aldre, uansett musikksmak.

  Uansett om festen består av nybegynnerstruper eller erfarne underholdere, vil SiNG PARTY sørge for å få i gang en fest som selv den mest dedikerte veggpryden ikke kan motstå. Spillet kommer sammen med en mikrofon og støtter ytterligere en mikrofon (selges separat).


SiNG Party

Lanseringsdato: 18. januar 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Party, Musikk
Antall spillere: 1-5 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: FreeStyleGames
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett