fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sonic Boom: Rise of Lyric

 • Sonic og gjengen begir seg ut på sitt største eventyr hittil!

  I Sonic Boom: Rise of Lyric støter Sonic og vennene Tails, Knuckles og Amy på en eldgammel grav forseglet dypt inne på en øy, hvor de også møter den dødelige, slangelignende skurken, Lyric. De fire vennene må legge interne uoverensstemmelser til side og samarbeide som et lag for å redde verden fra Lyrics onde plan og hans hær av krigerske roboter!

  Sonic Boom: Rise of Lyric vil gi deg en annerledes opplevelse enn tidligere spill. De detaljerte nivåene og et tydelig fokus på hver karakters unike ferdigheter vekker følelsen av et skikkelig actioneventyr, hvor spillere vil ha mange valg når det kommer til utforsking. Benytt hver figurs unike evner til å utforske eldgamle ruiner, mystiske undervannsanlegg og mye mer!

  Gameplayet vil utfordre spillere med heseblesende fart, men hjertet til spillet vil fokusere på intense kamper og helt nye ferdigheter slik som Enerbeam. Denne nye funksjonen i spillet gir spillere en energiladet ledning som kan brukes av karakterene til å navigere verdenen som aldri før. Spillere vil være i stand til å svinge seg eller zip-line over hull, utforske alternative veier, gripe og kaste steiner på fiendene og ta bort skjoldene deres i kamp, slik at de står igjen forsvarsløse.

  Kjemp som et lag i kamper, og bytt mellom flere karakterer med hver deres evner for å utnytte alle kreftene du har til din disposisjon. Med gigantiske fiender å bekjempe, utrolige kjøretøy du må håndtere og rikelig med action, venter en verden fylt med eventyr!

  • Flerspiller: Ha det gøy med venner i co-op for to spillere eller i spesielle lagutfordringer for opptil fire spillere
  • Off TV-play og GamePad-interaktivitet
  • Del morsomme ting med andre spillere via Miiverse
  • Lås opp oppgraderinger ved å spille gjennom historien i Sonic Boom: Shattered Crystal på Nintendo 3DS eller 2DS!

Sonic Boom: Rise of Lyric

Lanseringsdato: 21. november 2014
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samarbeid
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: SEGA
Utvikler: Big Red Button Entertainment
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Miiverse-integrert, Demo tilgjengelig