fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox Zero

 • Bli med Fox McCloud og resten av Star Fox-gjengen på nye eventyr i Star Fox Zero.

  Star Fox Zero til Wii U er det seneste spillet i Star Fox-serien. Fox, Falco, Peppy og Slippy utgjør leiesoldatlaget Star Fox og er nok en gang tilbake. I dette spillet bruker du tv-skjermen til å navigere mens du har utsikten fra førersetet på Wii U GamePad-skjermen. Her kan du se deg fritt rundt og sikte nøye på fiendene. Med to forskjellige synsvinkler øker friheten for hva som kan vises på tv-skjermen, noe som gjør All-range Mode til en intens opplevelse som føles helt ny.

  Arwing-skipet, som Fox og laget hans flyr, kan nå forvandle seg til bakkebaserte roboter kalt Walkers. Du vil også få sjansen til å styre et helt nytt drone-aktig kjøretøy, kalt Gyrowing, som inkluderer en liten robot som sendes ut for å utforske trange passasjer, kriker og kroker, samt den gamle favoritten Landmaster-beltevognen, som denne gangen også har en forvandling. Veksle mellom de forskjellige kjøretøyene mens du reiser fra planet til planet for å redde galaksen fra ondskap.

  Veien frem til å beseire den onde Andross er ikke enkel, og det er opp til deg å velge hvilken vei du skal ta! Mange av planetene du reiser til forgrener seg avhengig av hvilken vei du tar, og noen veier er kanskje ikke like lette å finne. Dette åpner opp for muligheten til å spille gjennom spillet flere ganger, med en ny opplevelse hver gang! I tospillermodusen vil én spiller styre det ikoniske Arwing-skipet med en Wii U Pro Controller eller Wii Remote + Nunchuck mens den andre spilleren sikter og skyter med Wii U GamePad.

  Om du har en Falco-amiibo kan du låse opp et Black Arwing-skip i spillet. Det har kraftigere våpen, men tåler ikke like mye skade, så det er helt klart et skip for spillere som ønsker seg en større utfordring. Og dersom du har en Fox-amiibo kan du låse opp et Arwing-skip som ser ut som skipet i det originale Star Fox-spillet til SNES.

  • Favorittene fra Star Fox-serien er tilbake med nye, herlige dialoger. Nå høres det ut som de snakker inn øret ditt, som om du har på deg et headset, takket være smart lydteknologi. Gled deg til kjappe replikker fra Fox McCloud, Slippy, Peppy og Falco!
  • Styr Arwing-skipet intuitivt ved å bruke begge kontrollstikkene. Utfør kjente flymanøvre som saltomortale, u-sving og tønneruller.
  • Utover ekstraoppdrag kommer det også til å finnes en stor gjenspillingsverdi i å besøke planetene flere ganger med ulike kjøretøy.
  • Du kan se spillet på to forskjellige måter, både via tv-skjermen og førerkabinen på Wii U GamePad. Sammen skaper de to ulike synsvinklene en helhet som gjør opplevelsen betydelig mer levende.
  • Spillet er utviklet i samarbeid med Platinum Games.
 • No. 06 Fox McCloud
  Lederen av Starfox-laget og et ess av en Arwing-pilot. Han har reddet Lylat-systemet fra den onde Andross gjentatte...
  No. 52 Falco
  Falco er en rappkjeftet og lettere overlegen pilot i Starfox-teamet, og sammen med Fox reiser de ut på oppdrag rundt om...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Star Fox Zero

Lanseringsdato: 22. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Shooter
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samarbeid
Kontroll:
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: PlatinumGames
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: amiibo

Relaterte produkter

Star Fox Guard
Overvåk perimeteret via 12 kameraer i Star Fox Guard.