Nintendo logotype

Super Mario Maker

 • Med Super Mario Maker kan hvem som helst for første gang skape Mario-nivåer i 2D kjapt og enkelt med Wii U GamePad.

  Super Mario Maker gir deg muligheten til å skape dine egne nivåer som du ikke bare kan spille, men også dele med andre spillere fra hele verden.

  Det er kjempelett å lage nivåer. Du bruker bare pekeskjermen på Wii U GamePad til å dra og slippe elementene du vil ha på nivået ditt. Plasser blokker, rør, heiser og fiender hvor som helst før du spiller gjennom nivået. Har du lyst på en Goomba som har en Piranha Plant på hodet, bygge et tårn 10 Goombaer høyt eller gi en Piranha Plant vinger slik at den kan fly? Nå har du sjansen!

  Du kan umiddelbart teste og redigere mesterverket ditt. Dersom noe ikke fungerer, så er det bare å fortsette redigeringen ved et enkelt knappetrykk og gjøre justeringer helt til alt er riktig. Med et annet knappetrykk kan du også veksle mellom visuelle stiler, fra klassiske Super Mario Bros. og Super Mario Bros. 3 i 8-bit til Super Mario World og HD-verdenen i New Super Mario Bros. U. Hver grafikkstil vil inkludere spillmekanikker som er unike fra det spillet, som for eksempel rumpedunking og vegghopp, og disse mekanikkene kan integreres inn i design for eldre spill.

  Super Mario Maker Bookmark

  Gjennom denne nettportalen kan du finne anbefalte nivåer eller søke på egen hånd med en rekke filtre som vanskelighetsgrad, tema, nivåstil og mer. Det finnes også et utvalg tags du kan søke med slik som automatic, Puzzle, Music og mer. Finner du et eller flere nivåer du vil spille kan du legge til disse som et "bokmerke" som da vil bli tilgjengelig i spillet ditt. Super Mario Maker Bookmark vil du finne på den offisielle nettsiden.

  amiibo i Super Mario Maker

  To spesielle amiibo-figurer er lansert til Super Mario Maker: Classic Colours Mario og Modern Colours Mario fra Mario 30th Anniversary Collection. Ved å lese inn disse vil det dukke opp en Big Mushroom som forstørrer Mario og innlemmer et retrofilter som får grafikken til å se ut som på en gammel tjukk-tv. Andre amiibo-figurer vil også være kompatible, og når disse leses inn vil du kunne forvandle Mario til andre karakterer med den nye gjenstanden Mystery Mushroom. Eksempler på kompatible amiibo-figurer er Link, Kirby og Wii Fit Trainer.


Super Mario Maker

Lanseringsdato
11. september 2015
Konsoll
Wii U
Sjanger
Plattformer, Annet
Antall spillere
1 (lokalt)
Kontroll
PEGI
amiibo
Lesing
Utvikler
Nintendo
Distributør
Bergsala
Språk
Spesifikasjoner
amiibo

Relaterte produkter

Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Super Mario Maker for Nintendo 3DS lar deg lage og spille nivåer i det uendelige!
Wii U Mario Maker Premium Pack
Svart Wii U-konsoll med 32GB internminne, svart Wii U GamePad-kontroller og det kreative spillet Super Mario Maker.

Du liker kanskje også…