fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Wii U
 • The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

 • Dette fantastiske eventyrspillet, som i ettertid har oppnådd klassikerstatus, ble opprinnelig lansert til spillkonsollene Wii og Nintendo GameCube i 2006. I denne nye, oppdaterte versjonen til Wii U får du spillet i uhørt vakker HD-grafikk, og du kan bruke amiibo-figuren Wolf Link til å overføre data fra dette spillet til The Legend of Zelda for Wii U, når det er lansert. Du vil dessuten kunne bruke ytterligere fem The Legend of Zelda-amiibo fra Super Smash Bros. Collection. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD byr definitivt på den beste opplevelsen for deg som vil oppdage eller gjenoppdage dette kritikerroste eventyrspillet!

  Limited Edition

  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Limited Edition inneholder en Wolf Link-amiibo og en CD.

  Eventyret begynner i byen Ordon

  Dette eventyret begynner i Ordon. I denne lille byen treffer vi Link for første gang, da en helt vanlig bondegutt som ikke har noe mer spennende sysler for seg enn å gjete sauer. Men dette kommer naturligvis ganske snart til å endres, da skyggevesener fra Twilight Realm dukker opp, ødelegger byen og tar alle barna i byen til fange.

  En stund inn i eventyret har Link blitt forvandlet til en ulv og blir innelåst i en celle i en mørk versjon av Hyrule Castle. Det er her Link møter den mystiske skikkelsen Midna som leder ham til "The Twilight Princess". Da får Link vite at det er han som må jage bort skyggene som hviler over kongeriket og redde innbyggerne fra skyggevesenene.

  Ulven i Link

  Når Link blir forvandlet til en ulv kan han grave i bakken etter skjulte gjenstander og passasjer, og med den forbedrede luktesansen kan han snuse seg fram til hemmeligheter som ellers hadde vært umulig å oppdage. Midna, som følger med Link når han er i ulveform, kan blant annet skape et energifelt som gjør det lettere å angripe fiendene, og en stund ut i eventyret hjelper Midna Link å teleportere seg kjapt mellom ulike steder i verdenen.

  Gamle redskap på nye måter

  Link har alltid hatt sverd, skjold samt pil og bue til sin hjelp, men i Twilight Princess kan de fleste av hans trofaste redskaper benyttes på flere måter enn tidligere.

  Denne gangen kan Link også benytte buen når han rir på sin trofaste hest Epona til å skyte ned fiender som overfaller ham på hesteryggen. Den spesielle bumerangen, som har fått navnet Gale Boomerang, fører med seg en virvelvind som kan blåse bort fiender og aktivere visse vindfølsomme omkoblere. Og ikke glem bombene som det finnes tre ulike typer av i The Legend of Zelda: Twilight Princess!

  Jernskoene har Link tatt på seg flere ganger tidligere, men nå er de magnetiske og hjelper ham å gå opp-ned i magnetiske tak. Link kommer også til å finne gjenstander som han aldri har sett tidligere - Clawshot er et eksempel på det. Med en slik i hver hånd kan helten vår ta seg over stup og farer omtrent som om han svingte seg i lianer.

  amiibo i Twilight Princess

  amiibo-figuren Wolf Link vil gi deg tilgang til Cave of Shadows, et helt nytt område hvor dyktige spillere kan bruke Wolf Links og Midnas krefter til å møte fiender som blir mer og mer utfordrende for hvert nivå. Med Wolf Link-figuren kan du også spare på hjerter som du siden kan bruke i Cave of Shadows.

  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD er dessuten kompatibelt med ytterligere fem The Legend of Zelda-amiibo fra Super Smash Bros. Collection. amiibo-figurene av Link og Toon Link vil kunne utstyre deg med flere piler, mens amiibo-figurene av Zelda og Sheik vil gi deg flere hjerter. Om du derimot ønsker å gjøre spillet litt vanskeligere, så kan du benytte deg av Ganondorf-figuren som gjør at fiender vil dele ut dobbelt så mye skade.

  Nyheter i Wii U-versjonen

  HD-utgaven av Twilight Princess har ikke bare fått seg en grafisk ansiktsløftning og amibo-støtte, men har også diverse nyheter og nytt innhold sammenlignet med originalversjonene. Her er noen av nyhetene:

  • GamePad-kontroll: Bytt redskaper, sjekk kartet og forvandle deg til en ulv kjapt og enkelt via pekeskjermen uten å måtte pause spillet. Spill spillet kun med Wii U GamePad-skjermen og post på Miiverse ved å bruke dusinvis av stempler som er skjult rundt om i Hyrule.

  • Ghost Lantern: Dette redskapet vil hjelpe Link gjennom det nye oppdraget hvor han skal samle Poe-sjeler. Ghost Lantern vil lyse opp når det befinner seg en Poe i området.

  • Enklere Tears of Light-seksjoner: Antall Tears of Light som Link må samle på forskjellige steder gjennom eventyret har blitt redusert fra 16 til 12, noe som gjør disse oppdragene noe enklere og mindre tidkrevende.

  • Større lommebok: Når Link finner en skattekiste med rupees og lommeboken allerede er full, så vil ikke lenger rupees legges tilbake i kisten, men sjansen for at lommeboken er full er også senket da denne har blitt modifisert til å holde på enda flere rupees.

  • Hero Mode: Er du en skikkelig Zelda-veteran og ønsker en mesterlig utfordring, så er Hero Mode tilgjengelig fra starten av. I denne spillmodusen vil Link ta dobbelt så mye skade som vanlig, og det finnes ingen hjerter som kan gjenvinne Links helse i gress eller krukker. Spillverdenen vil også være speilvendt, så grotteoppsettet vil være reversert. Er dette fremdeles ikke nok, kan du lese inn en Ganondorf-amiibo som vil gjøre at Link tar hele fire ganger så mye skade som vanlig!

 • No. 5 Link
  Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
  No. 22 Toon Link
  En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så fin er Link i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I dette spillet lever Link et ytterst fredfullt liv på Outset...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denne amiibo-figuren er en 3D-figur av 8-bit Link fra det klassiske The Legend of Zelda-spillet som kom ut til Nintendo...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsesse Zelda slik hun ser ut i spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker, ikledd en vakker prinsessekjole.
  Link (Ocarina of Time)
  Denne amiibo-figuren viser Link fra det klassiske spillet The Legend of Zelda: Ocarina of Time, hvor han er 17 år og...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Lanseringsdato: 04. mars 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Miiverse-integrert, amiibo, Off-TV Play