fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Wonderful 101

 • Bli med Wonder-Red og resten av Wonderful Ones på et oppdrag for å redde jorden fra den fryktelige GEATHJERK-invasjonen!

  The Wonderful 101 er et spektakulært actionspill til Wii U fra PlatinumGames - skaperne bak Bayonetta. Jorden har blitt invadert av GEATHJERK, og du kontrollerer en gruppe superhelter som kalles for Wonderful 100. Rekrutter både virkelige helter og vanlige medborgere som hjelper deg og gjør slutt på fiendene i voldsomt kjappe kamper!

  Bruk Wii U GamePad (pekeskjermen eller høyre stikke) til å forvandle heltene dine til mektige våpen med Unite Morph, og bruk kreftene dine til å fyre løs fantastiske komboer eller løse puslespill - det finnes mengder av ulike måter å beseire fiendene på! Slåss selv eller sammen med opptil fire venner i det intensive Wonderful Missions Mode.

  Bakgrunnshistorien

  For mange år siden angrep den onde, utenomjordiske rasen GEATHJERK jorden. Takket være noen mektige helter, og mange ofringer, ble inntrengerne beseiret og freden gjenvunnet. I etterkant av invasjonen ble en hemmelig gruppe superhelter kjent som Wonderful 100 etablert for å forsvare jorden. Disse heltene lever blant oss i hemmelighet, og har sverget å forsvare jorden dersom trusselen skulle vende tilbake. Når romvesenene så vender tilbake gjør Wonderful 100 det også. Det er på tide å kjempe for jorden igjen! Det finnes selvsagt én helt til som forener dem og skaper en ustanselig kraft som kjemper for alt godt... og det der DEG!

  Heltene

  Disse medlemmene av Wonderful 100 har med seg hver sin unike Unite Morph til kampen, men det finnes mange flere helter enn disse som venter på å bli oppdaget og rekruttert. Jo flere helter du har, desto sterkere blir laget ditt, så finn dem alle sammen!

  Wonder-Red

  Ekte navn: Will Wedgewood
  Fra: USA

  Will Wedgewood er den unge lederen for Wonderful 100 og samtidig barneskolelærer, men når han blir innkalt til tjeneste får han sin CENTINEL-drakt og forvandles til superhelten Wonder-Red! Han slåss med Vulcan Knuckles. Selv om han generelt sett er en rolig type, så er han også veldig bestemt, noe som har forårsaket problemer for ham et par ganger tidligere...

  Wonder-Blue

  Ekte navn: Eliot Hooker
  Fra: USA

  Hooker er en hardbarket detektiv fra Los Angeles-politiet. I sitt eget hode er han den typiske actionhelten - kul og med et uendelig forråd av one-liners - men det er langt ifra sant. Hans prisbelønte Valiantium Blade sies å bli skarpere for hvert hogg.

  Wonder-Green

  Ekte navn: Jean-Sébastien Renault
  Fra: Frankrike

  Det finnes ikke mange skyttere som er like treffsikre som Wonder-Green. Han virker kanskje nonchalant på utsiden, men han er en ung mann med sterke ansvarsfølelser. Det sies at han kan skyte bort lopper fra en hunderygg på drøyt 450 meters avstand med sin elskede pistol.

  Wonder-Pink

  Ekte navn: Mariana Kretzulesco
  Fra: Romania

  Om det er akrobatikk og skjønnhet du er ute etter kommer Wonder-Pink til å levere! Denne olympiske atleten savner motstykke i sitt yrke, men tross det lykkes hun å få tid til overs til å holde styr på det seneste innen mote. Fienden straffes av hennes Beautiful Whip som er lagd av den nyutviklede Belmont-legeringen.

  Flere helter

  Wonderful Ones

  Det finnes flere Wonderful Ones å oppdage på oppdraget for å redde jorden. Så snart de rekrutteres henger de med resten av spillet, så let i hver krik og krok for å få tilgang til talentene deres!

  Alle kan bli en helt

  Du kan bygge opp en enorm hær gjennom å rekruttere desperate medborgere, men disse henger bare med til det aktuelle oppdraget er over. Pass på å utnytte dem så mye som mulig i løpet av den tiden!

  GEATHJERK

  Disse bråkemakerne nøler ikke med å utrydde både planeter og hele solsystemer! GEATHJERK har tidligere allerede forsøkt å overta jorden, men de ble stoppet av et antiinvasjons hyperplasmaskjold kjent som "Margarita". Nå er de tilbake med enda flere mekaniske våpen og utenomjordiske raser, og kun Wonderful 100 kan stanse dem!

  Wonderful Mart

  Samle sammen verdifulle O-parts på nivåene for å kjøpe nyttige redskaper og oppgrader eller lås opp nye Unite Morphs. Ryktet sier at denne butikken selger enda flere utrolige ferdigheter, men sannheten er skjult i mørket...

  Unite Morphs

  Det holder ikke å bruke de kjappe gamer-fingrene dine for å banke romvesenene, du kommer til å måtte tenke også! I kamp kan du la alle heltene dine klatre opp på fiendene og slå på dem til de blir svimmel, men Unite Morphs er de angrepene som tilbyr sann styrke. Forvandle lagkameratene dine til helt utrolige formasjoner som slår tilbake fiendenes angrep, tar seg over hindre som er i veien og helt enkelt knuser all motstand!

  Led en samlet kraft

  Finn medlemmene i Wonderful 100 og utnytt deres unike Unite Morphs. Hver Unite Morph har sine spesielle ferdigheter - mestrer du dem har ikke GEATHJERK en sjans!

  Tegn!

  Du aktiverer Unite Morphs gjennom å tegne et bestemt symbol på Wii U GamePad eller ved å tegne symboldet med høyre styrestikke. Symbolene er veldig enkle, for eksempel rette streker og sirkler, og du ser alltid om du har tegnet riktig da symbolet får en bestemt farge. Tegner du for eksempel symbolet for Unite Hand (en sirkel), så blir sirkelen rød om den er riktig tegnet. Når den er det er det bare å trykke på A-knappen for å aktivere kraften!

  Størrelsen betyr alt!

  Det eneste som er kraftigere enn en stor knyttneve er en enda større en! Det har bokstavelig talt stor betydning hvor store du tegner symbolene til dine Unite Morphs. En stor sirkel resulterer i en stor Unite Hand, men tenk på at du må ha mange nok helter med deg ettersom alle Unite Morphs består av lagkameratene dine...

  Batterier er ikke inkludert!

  Unite Morphs bruker batterikraft, så pass på å ikke misbruke dem... Batteriene lades opp automatisk så lenge du ikke bruker Unite Morphs, og det finnes batterier spredt rundt om på banene som kan plukkes opp om du vil øke den totale batterikraften din (og det vil du!).

  Unite Hand

  Wonder-Reds Unite Morph aktiveres gjennom å tegne en sirkel. Denne hånden duger ikke bare til å gi fienden en skikkelig kraftsmell, den kan dessuten absorbere ild slik at fienden får spise et flambert kraftsmell! Som om ikke det var nok kan den også brukes til å vri om omkoblere og dra i spaker for å løse puslespill.

  Unite Sword

  Wonder-Blues Unite Morph aktiveres gjennom å tegne en rett strek. Sverdet har en flott rekkevidde og fungerer veldig bra når du skal eliminere mange småfiender samtidig. Du kan også bruke det som en nøkkel til å låse opp dører, samt å reflektere laserstråler tilbake på fienden!

  Unite Gun

  Wonder-Greens Unite Morph aktiveres gjennom å tegne et halvt rektangel. Pistolen er ikke spesielt sterk (ammunisjonen består jo av andre helter!), men den er utrolig treffsikker og perfekt til å skyte ned irriterende fiender som flyr og holder seg utenfor rekkevidden til Unite Hand eller Unite Sword. Avhengig av hvor stort symbol du tegner får du en pistol, en bazooka eller et rakettgevær!

  Unite Whip

  Wonder Pinks Unite Morph aktiveres gjennom å tegne en kuvert linje. Pisken er ikke spesielt sterk, men den har flere spesielle egenskaper: den kan slite av fiendens rustninger, og den kan dessuten plukke opp og kaste vekk småkryp!

  Unite Guts

  Denne beskyttende geleklumpen er nesten uknuselig og kan brukes til å slå tilbake prosjektiler som kommer mot deg. Men er timingen din bare liiiiitt feil, så blir den dog like verdiløs som en vanlig geleklump...

  Unite Glider

  En hangglider som gjør at du kan ta deg over farlige stup og raviner. Dykk for å få opp farten og stig for å... vel, stige!

  Unite Chain

  Når du skal ta deg over gapet mellom to bygninger som er i samme høyde passer alltid Unite Chain best. Alle heltene blir om til en lang kjetting som i blant tar formen av broer som du kan gå over!

  Wonderful Missions

  Wonderful Missions er flerspillermodiet i The Wonderful 101 (som du i og for seg kan spille alene også) som foruten Wii U GamePad krever en Wii U Pro Controller eller en Classic Controller per ekstra deltager.

  Fem spillere, 100 helter

  Hver spiller kontrollerer hver sin del av Wonderful 100. Med trening og riktig samarbeid kan dere få til helt utrolige komboer sammen som feier banen med romvesenene på null komma niks!

  Karakter

  Du får en karakter etter hvert oppdrag avhengig av hvor kjapp og effektiv du var. Sats på toppen!

  Eksklusivt til Wii U

  PlatinumGames utviklet The Wonderful 101 eksklusivt til Wii U, så det finnes flere måter spillet bruker konsollen og kontrollens unike egenskaper på!

  Spill uten tv-en

  Du kan spille Story Mode uten tv-en dersom storskjermen for eksempel skulle være opptatt.

  To skjermer

  Når du går inn i visse bygninger vises hendelsesforløpet på Wii U GamePad OG på tv-en - du ser to ulike plasser samtidig! Her får du sjansen til å løse virkelig finurlige puslespill.

  HD

  Grafikken er knivskarp, fargene nærmest gnistrer og bildehastigheten er like smidig som en bowlingkule. Nei forresten, smidigere!

  Pekeskjermkontroll og knappkontroll i kombinasjon

  Aktiver Unite Morphs gjennom å tegne respektive symbol på pekeskjermen eller dytt litt i høyre styrestikke. Det finnes ingen andre håndkontrollere på markedet som har denne fleksibiliteten av knapper, spaker og pekeskjerm!


The Wonderful 101

Lanseringsdato: 23. august 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1-5 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: PlatinumGames
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, Demo tilgjengelig