fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tokyo Mirage Sessions #FE

 • Tokyo Mirage Sessions #FE er en episk crossover mellom to legendariske serier.

  Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition

  Denne spesialutgaven inneholder en illustrasjonsbok, en CD (Spesial Vocal Selection CD), kort med sangtekster, klistremerker og en nedlastingskode til fremtidig planlagt DLC, som består av tre pakker som inneholder flere baner og nye klær. Dette nedlastbare ekstrainnholdet vil også kunne kjøpes separat i Nintendo eShop. Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition er kun tilgjengelig i et veldig begrenset opplag.

  I dette helt nye rollespillet fra den kritikerroste utvikleren Atlus har en ond kraft fra en annen dimensjon invadert det moderne Tokyo, noe som har resultert i et fantastisk angrep av stil, mote, musikk og, naturligvis, fare. Utnytt dine styrker i hektiske, rundebaserte kamper og kombiner gjenstander for å skape mektige våpen til å knuse fiendene dine. Rundt hvert hjørne finner du mengder med fan-service, fra Fire Emblem-referanser og originale sanger fra den japanske underholdningsgiganten Avex, til labyrinter med temaer fra underholdningsindustrien og fantastiske musikkframførelser. Spillet vil beholde de japanske originalstemmene med engelsk undertekst for en autentisk JRPG-opplevelse.

  I Tokyo Mirage Sessions #FE følger du en gjeng med japanske ungdommer i det moderne Tokyo som består av studenten Itsuki Aoi, hans venn Touma Akagi og Tsubasa Oribe, som drømmer om å bli en stor popstjerne. Når fiendtlige vesener kalt "Mirages" angriper Tokyo på jakt etter mennesker med store talenter havner ungdommene i skuddlinjen. Mirages lykkes med å kidnappe Tsubasa og tar henne med til en annen dimensjon kalt Idolasphere, men med hjelp av Itsuki Aoi og Fire Emblem-karakterene Chrom og Caeda klarer hun å komme seg fri. Når de vender tilbake til den virkelige verdenen blir de rekruttert av byrået Talent Agency Fortuna Entertainment, som viser seg å være en organisasjon som kjemper mot "Mirages". De inntar rollen som "Mirage Masters", og samtidig som de konfronterer invaderende Mirages må de også finpusse sang- og skuespillferdighetene sine for å kjempe seg til stjernestatus i underholdningsverdenen.

  I løpet av spillet kommer du til å spille igjennom ulike nivåer med unike temaer der du skal kjempe mot Mirages. Kampene er strategiske og rundebaserte der du må finne fiendens svakheter, og spillet blander ulike elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-seriene.


Tokyo Mirage Sessions #FE

Lanseringsdato: 24. juni 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: ATLUS
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Betalt DLC