fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Fit U

 • Ta treningsrutinene dine til et nytt nivå med Wii Fit U, eksklusivt til Wii U!

  Oppdag artige og nye måter å komme i form på med fortsettelsen av Wii Fit-serien på Wii U. Spillet inneholder favorittøvelser fra Wii Fit Plus, så vel som helt nye øvelser som utnytter Wii U GamePad-kontrollen i utvalgte aktiviteter. Sammen med spillet følger det også med et lite ekstratilbehør kalt Fit Meter som er designet for å måle den daglige aktiviteten din.

  En suveren kombinasjon

  Wii Fit U innholder alle de morsomme treningsaktivitetene, inkludert styrketrening og yoga, som gjorde de tidligere Wii Fit-spillene så populære. Det inneholder også mange nye aktiviteter slik som danseaktiviteter der du blant annet danser til hiphop- og salsamusikk. Du har også betydelig flere muligheter til å forme ditt eget, personlige treningsprogram.

  Wii Fit U inneholder mange nye aktiviteter og øvelser som kombinerer de unike egenskapene til Wii U GamePad og Wii Balance Board. I Dessert Course går du for eksempel på balansebrettet mens du balanserer desserter som skal serveres på et fat (Wii U GamePad). Et annet eksempel er Core Lunge hvor du sitter på balansebrettet og lener deg fra side til side for å ta deg gjennom en isete bane, mens du i Trampoline Target hopper på en trampoline. Ettersom tv-en viser hvor høyt Mii-karakteren din hopper, gir GamePad-kontrollen deg et nyttig fugleperspektiv slik at du ser hvor på trampolinen du skal lande.

  Mange balanseleker, men hva med treningen

  Wii Fit U inneholder mange av muskel- og yogaøvelsene fra Wii Fit og Wii Fit Plus, og øvelser som bare krever én skjerm kan spilles på GamePad-kontrollen uten bruk av tv-en. Du kan også bruke GamePad-kontrollen til å sjekke personlig informasjon slik som vekt uten å vise det på tv-skjermen. En annen smart nyhet er at du kan bruke kameraet til Wii U GamePad for å ta bilder av deg selv og på den måten se den fysiske fremgangen!Tren sammen med andre Wii Fit U-spillere og hold motivasjonen på topp i grupper!

  I Miiverse kan du opprette grupper sammen med andre som ønsker å oppnå det samme som deg. På den måten kan dere støtte hverandre de dagene motivasjonen til å hoppe opp på Wii Balance Board mangler eller joggeskoene ser ut som om de veier minst et tonn.

  Du kan selvsagt skape lukkede grupper i Miiverse som bare du og dine nærmeste venner, eller andre utvalgte, har tilgang til. Gruppens medlemmer kan da diskutere alle emner helt fritt, også detaljer som man nødvendigvis ikke ønsker å dele med hele verden.

  Hold deg aktiv med Fit Meter

  Fit Meter kan oppfattes som en skrittmåler, men er betydelig mer enn det. Det er en aktivitetsmåler. Du kan ta med deg Fit Meter hvor som helst for å holde en detaljert oversikt over den daglige aktiviteten din. Den registrerer ikke bare antall skritt du tar, men merker også intensiteten i skrittene. Den registrerer også høydeforskjeller, så den vet om du har gått i trapper eller klatret opp et fjell. Med den innebygde, infrarøde senderen overfører du raskt og trådløst aktivitetsdata, slik som antall skritt du har gått eller høyden du har klatret, til Wii U-profilen din slik at du kan se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen - både med og uten Wii Fit U!

  Ta igjen treningen du ikke rakk i løpet av dagen

  Hvis du har stilt inn kalorimåleren på Fit Meter til 500 og kun kommer opp på 150 i løpet av dagen, kan du ta igjen treningen når du kommer hjem med Wii Fit U! Spillet har nemlig en egen funksjon til dette formålet, hvor det velges ut øvelser som forbrenner akkurat så mange kalorier som du ønsker. Således fungerer Wii Fit U og Fit Meter sammen som et eneste treningsredskap oppdelt på to områder:

  • Wii Fit U: Måler treningen hjemme og samler data
  • Fit Meter: Måler treningen utenfor hjemmet

  Kjøp i butikk

  Wii Fit U finnes i to ulike utgaver. Den ene pakken innholder spillet og Fit Meter, mens den andre pakken inneholder spillet, Fit Meter og Wii Balance Board.

  Wii Balance Board kreves

  For å kunne trene med Wii Fit U må du ha et Wii Balance Board. Hvis du har et fra før av kan du selvsagt bruke det (Wii Balance Board finnes i flere forskjellige versjoner), ellers kan du kjøpe pakken som innholder Wii Balance Board.

  Fit Meter kreves ikke

  Du kan spille og trene med Wii Fit U helt uten Fit Meter, men da får du ikke samlet alle treningsdataene dine, inkludert treningen utenfor hjemmet, i Wii Fit U.

  De fleste yoga- og styrkeøvelsene fra Wii Fit og Wii Fit Plus er tilbake, og du har til og med muligheten til å overføre lagringsdataen din fra de tidligere spillene.

  Venner og familie kan bruke sine egne Mii-karakterer for å delta i forskjellige aktiviteter på rundgang.

  Spill kun på Wii U GamePad uten tv-en.

  Utnytter kameraet til Wii U GamePad.


Wii Fit U

Lanseringsdato: 01. februar 2014
Konsoll: Wii U
Sjanger: Helse og trening
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, Off-TV Play