fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Party U

  • Det er på tide med et Wii Party U!

    Nyt brettspill og minispill på tv-en, spill kjente bordspill med Wii U GamePad-kontrollen eller transformer stuen til et spillshow! Wii Party U tilbyr noe for alle, uansett hva slags fest du kjører igang. Alle på festen får sin egen Mii-karakter og kan delta i et medley av partyspill. Opplev nye måter å spille med andre på med Wii U GamePad. Forestill deg at du for eksempel i "Lost-and-Found Square" er personen som holder GamePad og har gått deg vill på lekeplassen. Oppgaven din er å beskrive omgivelsene basert på hva du ser på GamePad for å hjelpe de andre spillerne å finne deg.

    Post inntrykkene dine fra spillet til Miiverse. Du kan gi utførelsen din en karakter ved å gi den mellom 1 til 5 stjerner etter at kampen er over. Du kan spille en rekke forskjellige "Tabletop Minigames", alt fra fotball til baseball, kun på Wii U GamePad-skjermen, og disse kan spilles både samarbeidende eller konkurrerende mellom to spillere. I tillegg til hovedspillene som alle kan spille sammen, så finnes det 80 minispill som du kan spille på egen hånd. Disse inkluderer "Tabletop Minigames" som kan spilles bare med Wii U GamePad.

    I Highway Rollers kjemper Mii-karakterer mot hverandre langs en sikksakkvei og kaster terning hver runde i samme stil som et klassisk brettspill. Men Wii Party U-tvisten er at du må takle minispill ved jevne intervaller langs veien, slik som "Close Knit" hvor du må vagle Wii Remote så fort du klarer for å strikke det lengste skjerfet, eller "Cliff Rider" hvor en stødig hånd er livsviktig når du bruker Wii Remote til å styre Mii-karakteren din over en farlig kløft mens du kjører på en enhjulssykkel.

    Foruten sprellene i TV Party-modusen, så har House Party hele fokuset på å forvandle stuen til det faktiske spillområdet. I "Name That Face" må du klargjøre dine beste grimaser til utfordringen hvor Wii U GamePad-kameraet viser uttrykket ditt og de andre spillerne må gjette hva du prøver å formidle. I "Water Runners" viser Wii U GamePad en liten bekk, og du må bruke Wii Remote til å fylle en virtuell øse og ta den med tilbake til muggene på tv-skjermen for å fylle dem opp. Opptil fire spillere kan delta, men vær både kjapp og forsiktig - den siste som fyller muggen er taperen!


Wii Party U

Lanseringsdato: 12. desember 2013
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 15. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Brettspill, Party
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: NDCUBE Co., Ltd.
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert