fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Sports Club

 • De fem velkjente sportsspillene tar ett skritt videre i Wii Sports Club.

  De fem elskede sportene fra det originale Wii Sports - bowling, tennis, baseball, boksing og golf - får en dramatisk og kompetitiv tilbakekomst til Wii U. Denne butikkutgaven av spillet inkluderer alle de fem sportene med HD-grafikk, forbedret kontroll med Wii MotionPlus-teknologi og et lenge etterlengtet online flerspillermodi slik at brukere med bredbånd kan konkurrere mot motstandere online. Og det er her "Club"-delen av Wii Sports Club kommer inn i spill. Spillere vil bli registrert i regionale klubber og kan samhandle med hverandre via Miiverse i løpet av kampene. Spillere kan spille vennlige kamper mot medlemmer i sin egen klubb eller utfordre medlemmer i rivalklubber for å øke klubbrangen. Wii Sports Club er også tilgjengelig via Nintendo eShop hvor du kan kjøpe hver sport individuelt.

  Tennis

  Er du den neste tennismesteren? Å spille tennis i Wii Sports Club er like enkelt som å gjøre det i det virkelige liv. Bare hold Wii Remote Plus som en tennisracket og sving for å slå ballen. Spilleren på skjermen beveger seg automatisk mot ballen, så du trenger bare å konsentrere deg om å slå. Takket være Wii Remote Plus kan alle manøvrene fra virkelig tennis benyttes slik som forehands, backhands, lobber, smasher og mer. Kraften og vinkelen til slagene dine avgjør hvor ballen går. Spill lokalt sammen med opp til tre venner eller utfordre andre deler av verden enten individuelt eller via lagspill.

  Bowling

  Snør på deg bowlingskoene, for banene er åpne i Wii Sports Club! Med Wii Remote Plus i stedet for en bowlingball slipper du å løfte tungt. Bare sikt mot kjeglene med styrekorset og sving armen for å sende ballen av gårde. Takket være presisjonen til Wii Remote Plus kan du til og med innlemme spinn ved å vri hånden i det du slipper. Som i den virkelige verden får hver spiller ti brett hver til å få så mange poeng som mulig ved å slå ned kjegler. Opptil fire spillere kan spille sammen, inkludert med spesielle regler som involverer flere kjegler eller hindre på banen.

  Golf

  Denne gjenskapte versjonen av Golf er mer realistisk enn originalen og lar deg sjekke terrenget og vindretningen på tv-en før du svinger køllen - en Wii Remote Plus-kontroller - mot ballen som vises på Wii U GamePad ved dine føtter. Golf inkluderer en helt nyutviklet bane med ni hull som er basert på et Famicom-spill kalt Golf US Course, i tillegg til den originale banen fra Wii Sports. Spillet har online flerspiller.

  Baseball

  I Baseball vil bruken av Wii Remote Plus-kontrollen gi både nybegynnere og eksperter større kontroll og presisjon når de satser på en kjempeviktig og etterlengtet homerun. På banen utføres kastet ved å holde Wii U GamePad vertikalt, og handlingen finner sted i førstepersonsperspektiv. Forskjellige typer kast kan velges for å prøve å narre slagmannen, men det er opp til deg å justere kraften og siktet til kastet ditt. Dersom motstanderen klarer å slå ballen du kastet, så sikt GamePad-skjermen mot ballen og kanskje du vil få muligheten til å ta den imot.

  Boxing

  Med Boxing er sidesteg og unnadukking mer moro og utfordrende enn noensinne tidligere på vei mot seier hvor du bruker en Wii Remote Plus-kontroller i hver hånd, noe som gir deg mer presise offensive og defensive manøvre. Før du tar steget inn i ringen for å representere din regionale klubb online, så må du ikke glemme å finpusse teknikken din ved å spille gjennom Skill Shaper-utfordringer slik som Speed Bag, som krever at du holder et øye med instruksene og slår de riktige slagene i riktig rekkefølge, eller Pro Puncher, hvor spillere må bruke fart og nøyaktighet til å knuse målskiver som dukker opp foran dem.


Wii Sports Club

Lanseringsdato: 07. november 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert