fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

 • Den ultimate versjonen av YO-KAI WATCH® 2 med alt innholdet fra originalversjonene, pluss en stor porsjon med helt nye Yo-kai-rampestreker! Du kan blant annet glede deg til nye oppdrag, nye steder og nye Yo-kai å bli venn med.

  Gjør deg klar til den ultimate reisen inn i den mystiske og rampete verdenen til Yo-kai med YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters. Dette spillet gir deg hele opplevelsen fra YO-KAI WATCH® 2, men er fullpakket med nye funksjoner og innhold, samt nok spillglede, sjarm og mystikk til å glede både nykommere og eksisterende Yo-kai-fans.

  YO-KAI WATCH® 2 er det seneste tilskuddet i YO-KAI WATCH®-serien, og i dette spillet dukker en gruppe med slemme Yo-kai opp i byen Springdale for å stjele Yo-kai Watch og skape kaos for byens innbyggere. Som Nate eller Katie er det opp til deg å stanse de slemme planene mens du utforsker en stor spillverden, blir venn med en fargerik gjeng med Yo-kai og til og med reiser tilbake i tid for å besøke en tidligere versjon av Springdale. Med YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters kan du nyte dette episke eventyret i sin mest definitive og komplette form.

  I tillegg til alt innholdet fra både YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits og YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls vil YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters også inneholde:

  • 12 helt nye oppdrag, inkludert ett som går dypere inn i opprinnelsen til den mystiske Darknyan, som kombinert med oppdragene fra Bony Spirits og Fleshy Souls gir deg over 100 utfordrende oppdrag.
  • Sjansen til å bli venn med 15 slemme Yo-kai som tidligere har dukket opp som motstandere, noe som øker totalen til over 300 spillbare Yo-kai.
  • Eksklusive grotter til eiere av Bony Spirits og Fleshy Souls: dersom du har lagringsdata fra ett eller begge av de tidligere versjonene vil du få tilgang til nye grotter hvor du kan bekjempe spesielle bosser og bli venn med eksklusive Yo-kai.
  • Nye steder å utforske, inkludert det fantastiske Gera Gera Resort.
  • En utvidet versjon av den lokale flerspillermodusen Yo-kai Watch Blasters med mektige, nye bosser å beseire.

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Lanseringsdato: 29. september 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
PEGI:
Utvikler: Level 5
Spesifikasjoner: Internett

Relaterte produkter

YO-KAI WATCH
Bli med på det japanske fenomenet og stikk ut på åndejakt i YO-KAI WATCH! YO-KAI WATCH handler om hundrevis av noen...
YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits
Oppdag opprinnelsen til den aller første Yo-kai Watch og reis gjennom tiden for å smi vennskap med nye Yo-kai på helt...
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls
Oppdag opprinnelsen til den aller første Yo-kai Watch og reis gjennom tiden for å smi vennskap med nye Yo-kai på helt...
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps
Gjør deg klar for overnaturlige rampestreker og kaos i YO-KAI WATCH BLASTERS til Nintendo 3DS!
Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad
Gjør deg klar for overnaturlige rampestreker og kaos i YO-KAI WATCH BLASTERS til Nintendo 3DS!

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.