nintendo logo

• Support
  • Nintendo Switch – overfør brukerinformasjon og lagringsdata til en annen konsoll

Nintendo Switch – overfør brukerinformasjon og lagringsdata til en annen konsoll

Følg denne guiden om du vil overføre en brukerprofil og tilhørende lagringsdata fra en Nintendo Switch-konsoll til en annen.

Ved å overføre brukerinformasjonen og lagringsdataen din kan du flytte brukerprofilen, tilhørende lagringsdata og Nintendo eShop-kjøp fra en Nintendo Switch-konsoll til en annen. Dataen flyttes per brukerkonto, noe som innebærer at du kan velge ut spesifikke brukerkontoer og flytte disse mens du lar de andre brukerkontoene ligge igjen på konsollen.

Viktig!

• Du trenger både en «kilde-konsoll» (den konsollen du vil overføre fra) og en «mottager-konsoll» (den konsollen du vil overføre til).
  • Begge konsollene må ha den seneste systemoppdateringen 4.0.0 eller nyere og være koblet til Internett.
  • En Nintendo Account må være knyttet til den brukerkontoen du vil flytte fra kilde-konsollen, men den får ikke være knyttet til brukerkontoen på mottager-konsollen.
  • Mottager-konsollen kan ikke ha mer enn syv brukerkontoer registrert på konsollen når overføringen skal gjennomføres (det må finnes plass til en ekstra bruker på mottager-konsollen).
  • Når prosessen er ferdig vil brukerinformasjonen, lagringsdataen og spillene som er kjøpt via denne brukerkontoen ikke lenger være tilgjengelig på kilde-konsollen.

Gjennomfør følgende trinn:

På kilde-konsollen:

1. Fra ”HOME Menu”, velg ”System Settings” > ”Users” > ”Transfer Your User and Save Data”.
  2. Velg “Next”, og siden “Next” igjen. Velg deretter “Source Console” for å indikere at innholdet skal overføres fra denne konsollen.
  3. Velg ”Continue” og avslutt de følgende forberedelsene på mottager-konsollen.

På mottager-konsollen:

1. Fra ”HOME Menu”, velg ”System Settings” > ”Users” > ”Transfer Your User and Save Data”.
  2. Velg ”Next” og siden ”Next” igjen. Velg deretter ”Target Console” for å indikere at innholdet skal overføres til denne konsollen.
  3. Velg ”Sign in” og velg om du vil logge inn med e-postadressen som er knyttet til din Nintendo Account eller innloggings ID-en din.
  4. Skriv inn e-postadressen eller innloggings ID-en din og velg siden «Sign in» > ”Next”.

På kilde-konsollen:

1. Vent til mottager-konsollen har blir funnet og velg siden ”Transfer”.
  2. Overføringsprosessen vil begynne. Vent til den er ferdig.
  3. Så snart den er ferdig, velger du «End» for å fullføre prosessen.
  • Om det ikke finnes en konto igjen på konsollen etter at overføringen er ferdig, vil det skapes en placeholder-konto.