fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Remote Plus Additional Set White

 • Et komplett kontrollutvalg for deg som ikke har Wii-kontrollere fra før, og ekstra passende for deg som skaffer deg Wii U Basic Pack.

  Har du skaffet deg en Wii U, men mangler Wii Remote-kontrollere? Da er Wii Remote Plus Additional Set en perfekt tilbehørspakke. I pakken finner du alt du trenger for å spille klassiske Wii-spill. Tilbehørspakken fungerer selvfølgelig like bra til Wii U-spill som Mario Kart 8, New Super Mario Bros. U og mange flere.

  Wii Remote Plus Additional Set inneholder følgende:

  Wii Remote Plus

  Wii Remote Plus er den nye varianten av Wii Remote med enda bedre og mer nøyaktig bevegelseskontroll. En Wii Remote Plus har nøyaktig samme teknologi i seg som en Wii Remote med Wii MotionPlus koblet til. Den har lett tilgjengelige A- og B-knapper, pluss- og minus-knapper for ekstrafunksjoner eller menyvalg, samt 1- og 2-knapper som for det meste benyttes når kontrolleren holdes sidelengs med begge hender. Den har dessuten et digitalt styrekors, en infrarød sensor som kommuniserer med Sensor Bar, høyttaler, ristefunksjon og en tilbehørstilkobling hvor du plugger inn blant annet Nunchuk og Classic Controller.

  Wii Remote Plus drives av to AA-batterier. Du kan ikke benytte Wii U GamePads strømadapter til å lade Wii Remote Plus.

  Nunchuk

  Nunchuk har også en bevegelsessensor, men den er ikke like avansert som den i Wii Remote Plus. Dette er en tilleggskontroller som ikke kan benyttes uten at den plugges inn i en Wii Remote/Wii Remote Plus. Som oftest er det spill med mer avanserte kontroller som utnytter Nunchuk. Den tilfører en analog styrestikke samt Z- og C-knapper.

  Nunchuk drives av de samme batteriene som sitter i Wii Remote Plus, ettersom det går en kort ledning mellom kontrollerne.

  Sensor Bar

  Sensor Bar sender ut to infrarøde lys (ett lys fra hver ende) som den infrarøde sensoren på Wii Remote Plus leser og forholder seg til. Det er takket være Sensor Bar at Wii Remote Plus har pekefunksjon. Sensor Bar inngår IKKE om du velger Wii U Basic Pack, men du trenger kun én Sensor Bar uansett hvor mange kontrollere du skal benytte.

  Sensor Bar kobles til Wii U-konsollen og trenger dermed ikke en egen strømforsyning.


Wii Remote Plus Additional Set White

Lanseringsdato: 30. november 2012
Konsoll: Wii U
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala