fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii U Fit Meter Green

  • Et smart tilbehør for deg som liker Wii Fit U. Med Wii Fit Meter kan du nemlig måle det daglige aktivitetsnivået ditt!

    Fit Meter er en aktivitetsmåler som inneholder mye mer enn en vanlig skritteller.

    Fit Meter er et tilbehør til Wii U-spillet Wii Fit U og kommer i fargene svart, rødt og grønt. Fit Meter-tilbehøret er mye mer enn bare en skritteller, det er en aktivitetsmåler som måler en rekke forskjellige, daglige aktiviteter. Den lagrer ikke bare antall skritt du har tatt, men tar også i betraktning hvor intensive skrittene er, altså om du løper eller går. Fit Meter måler også høyde, for å inkludere om du går i trapper eller i oppoverbakke. All denne dataen kombinert gir deg en nøyaktig oversikt over dagens aktivitet, inkludert en detaljert utregning over hvor mange kalorier som er forbrent. Den har også en digital klokke og et termometer, og den fungerer selvsagt også som en vanlig skritteller. Dataen kan overføres trådløst til Wii Fit U via Wii U GamePad med et enkelt knappetrykk. Fit Meter forvandler hverdagslivet til en treningsøkt og oppfordrer deg både til å bli aktiv og holde deg aktiv!

    I motsetning til mange andre aktivitetsmålere som festes rundt håndleddet, festet Fit Meter til hoften, og den gir dermed et sikrere og mer sannsynlig resultat.

    Wii Fit Meter følger med i to Wii Fit U-pakker, men kan også kjøpes separat. Den ene pakken inneholder spillet og Wii Fit Meter (for de som allerede eier et Wii Balance Board), mens den andre pakken inneholder spillet, Wii Fit Meter og et Wii Balance Board. Merk deg at et Balance Board er påkrevd for å utnytte alle funksjonene i selve spillet.


Wii U Fit Meter Green

Lanseringsdato: 01. november 2013
Konsoll: Wii U
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala