fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii U GamePad Cradle + Stand

 • En ladestasjon og et praktisk stativ til Wii U GamePad.

  Dette settet er beregnet til Wii U GamePad og inneholder et stativ, som du kan sette fra deg GamePad-kontrolleren i mens du spiller, og en ladestasjon.

  Det følger riktignok med en strømadapter til Wii U GamePad når du kjøper Wii U (uansett om du velger Basic Pack eller Premium Pack), men vi vet alle hvor lett det er å slenge fra seg kontrolleren på gulvet når man er ferdig å spille – og da kan ulykken allerede være skjedd. Dette er spesielt uheldig fordi Wii U GamePad har en skjerm som ikke tåler å bli tråkket på, hverken av personer eller husdyr.

  Ladestasjonen

  Med ladestasjonen får Wii U GamePad sin naturlige plass i tv-rommet. Dessuten sørger ladestasjonen for at Wii U GamePad alltid er fulladet til neste spilløkt.

  Stativet

  Et stativ til Wii U GamePad er også inkludert, og selv om den minner om ladestasjonen, så har den et helt annet formål. I visse spill kan du spille med Wii U Pro Controller og la Wii U GamePad stå på bordet og vise en statusskjerm eller et kart, men kun om du har dette stativet som gjør at kontrolleren kan stå oppreist!

  Merk deg at Wii U GamePad Cradle + Stand er inkludert i Wii U Premium Pack, men ikke i Wii U Basic Pack! En strømadapter følger ikke med i denne pakken.


Wii U GamePad Cradle + Stand

Lanseringsdato: 30. november 2012
Konsoll: Wii U
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala