fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Game & Watch: Super Mario Bros.

  Game & Watch: Super Mario Bros.

  Inspirert av de klassiske Game & Watch-systemene fra 80-tallet kan du igjen oppleve formfaktoren som startet håndholdt gaming!
 • Super Mario 3D All-Stars

  Super Mario 3D All-Stars Nintendo Switch

  Tre fantastiske spill, én stjernespekket samling!
 • Mario Kart Live: Home Circuit

  Mario Kart Live: Home Circuit Nintendo Switch

  Mario Kart har aldri vært mer på hjemmebane enn med Mario Kart Live: Home Circuit!
 • Pikmin 3 Deluxe

  Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch

  Opplev en fantastisk verden fylt med søte skapninger og dødelige overraskelser!
 • Norwegian

Høsten har kommet til Animal Crossing: New Horizons. Nøtter og kongler faller fra trærne og er et perfekt utgangspunkt for nye DIY-oppskrifter!

Les mer …

To nye titler i Monster Hunter-serien kommer til Nintendo Switch!

Les mer …

Velg blant hele 17 av Kirbys mest ikoniske krefter idet du setter ut på nye kamper med både vennlige og fiendtlige karakterer som Bandana Waddle Dee, Meta Knight og King Dedede, Gooey og Magolor, for å nevne noen. Bli med på den søteste slåsskampen du noen gang kommer til å oppleve i Kirby Fighters 2, som lanseres på Nintendo eShop allerede i dag!

Les mer …

Mario har kommet en lang vei siden han hoppet på sin første Goomba i 1-1-verdenen i det originale Super Mario Bros. Nå, 35 år etter sin originale debut i Japan, tar han veien til enda flere spill på Nintendo Switch. I tillegg finner du ham på en rekke andre merkevarer, fra LEGO til Kinderegg og Monopol. Det vil også lanseres en egen Splatfest i Splatoon 2 med Super Mario-tema!

Les mer …

Følg bergsala på Instagram for å få med deg de siste nyhetene fra Nintendo og spennende konkurranser! 

Les mer …

Hver onsdag i september trykker vi ned gasspedalen i Mario Kart 8 Deluxe! Turneringen er åpen for alle og fokuset vil ligge på å ha det gøy. Det er ingen premiering, bortsett fra heder og ære selvfølgelig. Dagen etter hver turnering publiserer vi leaderboards her.

Les mer …