fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Mario Golf: Super Rush

  Mario Golf: Super Rush Nintendo Switch

  Bli med yndlingskarakterene dine fra Mushroom Kingdom på tidenes golfeventyr! ⛳
 • Miitopia

  Miitopia Nintendo Switch

  Skap ditt eget hysterisk morsomme eventyr i Miitopia! 🔮
 • Norwegian

Har du noen gang drømt å lage ditt eget spill? Denne drømmen kan bli virkelighet med Game Builder Garage som lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 11. juni på Nintendo eShop.

Les mer …

Det er vår i luften, og hva passer vel da bedre enn en oppblomstring av indiespill til Nintendo Switch? Under gårsdagens Indie World Showcase fikk vi vite flere detaljer om i alt 21 spill fra kjente og mindre kjente uavhengige spillutviklere. 3 av spillene er tilgjengelige allerede nå!

Les mer …

Under gårsdagens sending av Monster Hunter Digital Event viste Capcom frem nye trailere og mer gameplay fra spillene Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin og Monster Hunter Rise.

Les mer …

Den 7. mai 2021 utvides fargepaletten til Nintendo Switch Lite-konsollene med et nytt og friskt tilskudd. Denne gangen er det blåfargen som står for tur! Alle konsollene i Nintendo Switch Lite-serien er spesielt designet for håndholdt spilling. Dette gjør det enkelt å ta med seg spill og spillgleden uansett hvor man er på vei.

Les mer …

Nintendo har nå sluppet en gratis oppdatering som gjør at du kan spille online sammen med venner og familie i Super Mario Party til Nintendo Switch.

Les mer …

I Miitopia til Nintendo Switch setter du ut på et hysterisk morsomt eventyr med venner og familie. Her kan du faktisk designe alle karakterene selv, og sammen må dere utforske Miitopia. Om du er modig nok, kan du til og med ta opp kampen mot den onde fjesstjelende skurken «Dark Lord». I den nyeste traileren får du et lite innblikk i alt du kan gjøre for å tilpasse karakterene i spillet, og således skape din helt unike heltereise.

Les mer …