fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Ny trailer avslører mer om det kommende actioneventyret Detective Pikachu!

  Se nye karakterer og spillsekvenser i den nye traileren for det kommende actioneventyret Detective Pikachu, som lanseres til spillkonsollene i Nintendo 3DS-familien den 23. mars!

   

  Traileren avslører blant annet følgende om handlingen i spillet:

  • Trøbbel i Ryme City!: Ryme City er byen hvor mennesker og Pokémon lever side om side, men det har nylig oppstått uroligheter blant vanligvis snille Pokémon uten noen spesiell grunn. Mens Detective Pikachu og hans venn Tim leter etter Tims far, Harry, snubler de uvitende inn i den mystiske situasjonen med rasende Pokémon. Kommer de til å kunne løse dette mysteriet og samtidig finne Tims far?
  • Den mystiske Mewtwo: Mange ulike Pokémon dukker opp i Detective Pikachu, men det er spesielt én Pokemon som virker å være innblandet i alle mysteriene - og det er Mewtwo. Spørsmålet er hvorfor Mewtwo er innblandet? Og hvordan har det seg at Mewtwo kjenner Detective Pikachu så godt?
  • Mange fargerike karakterer: Du kommer til å støte på mange sjarmerende karakterer i Ryme Citys gater. Blant annet Pablo Millan, eieren av Detective Pikachus favorittkafé; Frank Holliday, en politiinspektør i Ryme City Police Department; og Meiko Okamoto, en kameramann som jobber for den lokale tv-stasjonen. Å møte og forhøre disse interessante personene er virkelig en morsom del av dette spillet.

  Pikachu er ofte en favoritt hos Pokémon-fans, men i Detective Pikachu bør de nok forberede seg på en Pikachu som er ganske annerledes enn det de er vant til. I dette spillet har Pikachu nemlig detektivhatt, en tøff holdning og svært tørr humor.

  En sjarmerende Detective Pikachu-amiibo vil lanseres samtidig som spillet den 23. mars. Denne amiibo-figuren er betydelig større enn en normal amiibo og kan låse opp filmsnutter, som kan gi deg nye ledetråder, når den brukes sammen med spillet. Du kan selvfølgelig låse opp filmsnuttene i spillet uten amiibo-figuren, men det vil gå raskere med den.

  Les mer om Detective Pikachu til Nintendo 3DS-familien her!

  Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!