Skip to main content

Ring Fit Adventure

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 18. oktober 2019
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Antall spillere
 • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Adventure
  Lifestyle
  Health & fitness
Utgiver
 • Nintendo
Språk
 • Engelsk
 • © 2019 Nintendo.
Benytt deg av nye, spennende tilbehør og tren deg gjennom et stort eventyr i Ring Fit Adventure til Nintendo Switch!

I Ring Fit Adventure kan du utforske en stor verden og kjempe mot fiender ved å bruke virkelige treningsøvelser. To nye Nintendo Switch-tilbehør, kalt Ring-Con og Leg Strap, følger med. Disse tilbehørene registrerer bevegelsene dine og forvandler dem til handlinger i spillet. Jogg foran tv-en for å bevege karakteren din, og klem eller vri på Ring-Con-tilbehøret for å gjøre styrkeøvelser om til kraftige angrep. Om du spiller litt hver dag, er det lett å trene ulike deler av kroppen regelmessig! Spillet byr dessuten på flere minispill og treningsrutiner som gjør det til en artig og underholdende opplevelse, uansett hvor godt trent du er eller hvilken livsstil du har.

For å spille spillet festes Nintendo Switch-konsollens Joy-Con-kontrollere til de medfølgende tilbehørene, en i Ring-Con og en i Leg Strap. Ring-Con-tilbehøret er et robust og bøyelig, elektronisk produkt som vil gi deg tilstrekkelig med motstand når du spiller. Det har en sensor som registrerer bevegelser og  reagerer raskt på endringer. Ring Fit Adventure kan skreddersys etter spillerens ferdighetsnivå, slik at spillere som vanligvis ikke trener kan justere treningsintensiteten etter deres evne.

I eventyrmodusen i Ring Fit Adventure kan du oppleve mer enn 20 ulike, fargerike verdener! Du må jogge for å bevege deg fremover, og kan hoppe, sveve og styre en flåte samt mye mer! I løpet av eventyret vil du møte mange fiender, så gjør deg klar for kamp! Benytt deg av såkalte Fit Skills for å angripe eller forsvare deg. Det finnes mange ulike Fit Skills å velge blant! Spillet vil forklare deg hvordan du utfører de ulike øvelsene så korrekt som mulig. Det er nemlig slik at du vil påføre fienden mer skade dersom du gjør øvelsene korrekt! Skaff deg erfaring og lås opp nye Fit Skills underveis i eventyret.

Det finnes også en modus kalt Quick Play for alle bare har en liten stund til overs. Perfekt om du bare vil ta en kjapp treningsrunde eller invitere familiemedlemmer til å spille.

Spillet byr også på de tre modusene: Simple, Sets og Silent. Simple lar deg velge hvilke øvelser du vil fokusere på, og i denne modusen kan du lett se fremgangen din ved å konkurrere mot dine egne rekorder. Sets tilbyr deg ulike øvelser som settes sammen for å jobbe med ulike deler av kroppen, perfekt om du har en muskelgruppe du vil fokusere på. Modusen Silent er laget for å foregå i det stille, noe som kan komme godt med om du for eksempel bor i blokk med naboer under deg og spiller veldig sent. Spillet velger da øvelser som generelt sett lager veldig lite lyd.

Du kan også ta med deg Ring Con-tilbehøret på jobb eller i parken og bruke det uten Nintendo Switch-konsollen din. Lagrede repetisjoner kan nemlig overføres til spillet for å utvikle karakteren din, og på den måten hjelper spillet deg med å fortsette treningen og holde motivasjonen oppe hvor enn du er! 

 • Utforsk en stor fantasiverden og beseir fiender ved hjelp av over 60 virkelige treningsøvelser
 • Opplev nøyaktige bevegelser i spillet med de nye tilbehørene Ring-Con og Leg Strap
 • Jogg, spurt og kjør høye knær gjennom over 100 nivåer spredt over 20 ulike verdener
 • Samle ingredienser og lag smoothies som midlertidig øker evnene dine i spillet
 • Tjen penger i spillet og lås opp utstyr som øker evnene dine
 • Sjekk estimert puls og kaloriforbrenning
 • Nyt et langt eventyr eller gå for kortere minispill som passer for de aller fleste!
 • Konkurrer mot venner og familie i 12 minispill
 • Lag skreddersydde økter for hele kroppen som får deg til å svette

Anmeldelser og priser


5/6

"Dataspillet som har fått meg til å tåle styrketrening. På tre uker har jeg gått fra å lete etter unnskyldninger for å slippe unna styrketrening til å lete etter tid for å få trent nok."

−Aftenposten.no

8/10

"Der vanlig trening fort blir demotiverende finner Ring Fit måter å lokke meg videre og ha det gøy med ting jeg vanligvis aldri ville likt. Og det gjør meg svett. Sånn, ordentlig svett. Det er som om jeg hadde tatt meg en joggetur eller gått innom treningssenteret bare at jeg gjør det med muligheten til å krasje på sofaen rett etter."

−Gamereactor.no

Tommelen opp!

"Gøyalt og gjennomført konsept, du blir faktisk sliten."

−Dagbladet DinSide


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge