nintendo logo

 

 

 

 

 

 • 0

  03/03/2017

 • 3

  03/03/2017

 • 4

  03/03/2017

 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 13

Nintendo Switch

Nintendo Switch er både en spillkonsoll som du kan benytte hjemme, koblet opp til tv-en, og en håndholdt spillkonsoll med utrolig fleksibilitet. Med Nintendo Switch kan du virkelig ta med deg favorittspillene dine og fortsette å spille når du vil, hvor du vil!

TV-modus
Joy-Con
Joy-Con
Nintendo Switch-støtte
Nintendo Switch-dokk

Synes du at det er irriterende når du må avslutte spillingen fordi du må reise et sted? Nintendo Switch-konsollen kan tilpasses dine behov, slik at du kan spille de spillene du vil, uansett hvor travelt livet er!

Dette er begynnelsen på en ny æra, hvor du ikke trenger å tilpasse livet ditt for å få tid til å spille -  i stedet tilpasser konsollen seg etter din livsstil. Nyt spillene dine når som helst, hvor som helst og med hvem som helst! Nintendo Switch tilbyr enestående fleksibilitet!

Nintendo Switch on the go
Nintendo Switch
Joy-Con-grep
Nintendo Switch er håndholdt
Tre måter å spille på

Tre ulike spillemoduser

Tre ulike spillemåter

TVTV

TV-modus

Spill sammen på stor skjerm

Når du er hjemme hviler konsollen i Nintendo Switch-dokken som kobler den til tv-en og lar deg, familien din og vennene dine spille på storskjermen i stuen.

BordmodusBordmodus

Bordmodus

Del skjermen, del gleden

Ta med deg konsollen hvor som helst og del gleden med andre, selv på steder der en tv ikke er tilgjengelig! Plasser konsollen på et bord med den innebygde støtten og gi en Joy-Con til en venn, så kan dere spille med eller mot hverandre direkte på konsollens skjerm.

Håndholdt modusHåndholdt modus

Håndholdt modus

Nyt fantastiske spill på farten

Med Nintendo Switch kan du nyte favorittspillene dine overalt. Løft konsollen ut av dokken og fortsett spillingen i håndholdt modus!

For flere spillere

Flerspiller
Lokal flerspiller

Koble opp til 8 konsoller sammen

Nintendo Switch gjør det enklere å spille sammen, ettersom opptil 8 konsoller kan kobles sammen lokalt.

Online flerspiller

Nintendo Switch har en ny betalingstjeneste.
Om du velger å abonnere på Nintendos nye online betalingstjeneste for Nintendo Switch, så kan du spille med spillere fra hele verden! Abonnenter kan også benytte seg av en applikasjon for smartenheter som lar dem invitere venner til å spille online, sette opp avtaler og chatte med hverandre mens de spiller.

Joy-Con (L)
Joy-Con (L)
Joy-Con (R)

Del gleden med


Joy-Con

Nintendo Switch har to håndkontrollere, en på hver side av konsollen, som fungerer sammen. Disse håndkontrollerne heter Joy-Con.

Joy-Con (R)
Joy-Con-grep
 
De allsidige Joy-Con-kontrollerne tilbyr flere overraskende nye måter å ha det moro. Joy-Con-kontrollerne kan brukes uavhengig av hverandre som to individuelle, fullt fungerende håndkontrollere, eller sammen som én håndkontroll når de er koblet til Joy-Con-grepet. De kan også kobles direkte til konsollen i håndholdt modus eller deles med venner i kompatible flerspillertitler.
Nintendo Switch

Ved å gi en Joy-Con til en venn kan dere spille med eller mot hverandre hvor som helst

Du kan holde Joy-Con-kontrollerne både vertikalt eller horisontalt når du spiller, og du kan selvsagt også bruke en i hver hånd.

Ved å gi en Joy-Con til en venn, kan dere spille med eller mot hverandre hvor som helst.

Du kan holde Joy-Con-kontrollene både vertikalt og horisontalt når du spiller, og du kan selvsagt også bruke en i hver hånd.

Nintendo SwitchNintendo Switch
Nintendo Switch
Nintendo Switch
Nintendo Switch
Nintendo SwitchNintendo SwitchNintendo Switch

Bruk de medfølgende håndleddsstroppene når du bruker Joy-Con-kontrollerne.

Hver Joy-Con er fullt utrustet med knapper og kan alene fungere som kontrollere, og hver av dem inkluderer akselerometer og gyroskopisk bevegelseskontroll, noe som gjør det mulig med uavhengig bevegelseskontroll for hver hånd.

Bruk de medfølgende håndleddsstroppene når du bruker Joy-Con-kontrollene.

Hver Joy-Con er fullt utrustet med knapper og kan alene fungere som kontrollere, og hver av dem inkluderer akselerometer og gyroskopisk bevegelseskontroll, noe som gjør det mulig med uavhengig bevegelseskontroll for hver hånd.

Nintendo Switch
Nintendo Switch
Nintendo Switch
Nintendo Switch

Joy-Con:
utvikler spillverdenen

Opplev nye vibrasjoner

Begge Joy-Con-kontrollerne inneholder en avansert HD rumble som kan berike kompatible spill med diskret vibrering som er mye mer realistisk enn tidligere.

Forestill deg at en Joy-Con er et glass med isbiter. Med HD rumble kan du føle hvordan isbitene beveger seg og støter mot kantene inne i din Joy-Con når du vrir og vender på kontrolleren. HD rumble føles så realistisk at du til og med kan avgjøre hvor mange isbiter en Joy-Con inneholder, nesten som om du faktisk holder et glass i hånden.

Med den innebygde HD rumble-funksjonen i Joy-Con-kontrollerne kan du oppleve et realismenivå som det ikke er mulig å skape kun ved hjelp av lyd og bilde.

Oppdager form, bevegelse og avstand

IR Motion CameraDet innebygde IR-bevegelseskameraet i Joy-Con (R) kan måle avstanden, formen og bevegelsen til gjenstander som fanges opp av kameraet.

Kameraet kan for eksempel måle hvor langt unna spillerens hånd er, samt om den former stein, saks eller papir. 

 
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Tilbehør

Tilbehør

Barnelås

Foreldrekontroll

Onlinetjenester

Onlinetjenester

Spillene

Nedenfor finner du et utvalg av spill til Nintendo Switch. Flere spill til Nintendo Switch finner du her!

 • De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit'en sammen med nye baner, nye moter...
 • Skap fantastiske baner med enda flere verktøy, gjenstander og funksjoner enn tidligere i Super Mario Maker 2 - kun til...
 • Utforsk baksiden av Yoshis verden!
 • Let etter det ultimate paradiset, Elysium, med din venn, Pyra.