fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny side for alle som vil konkurrere i Super Smash Bros. Ultimate

Ny side for alle som vil konkurrere i Super Smash Bros. Ultimate

Det finnes nå en ny nettside for alle som vil finne turneringer i Super Smash Bros. Ultimate

Uansett om man er en erfaren spiller eller ikke, så er Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal siden for alle som vil finne nye turneringer i Europa. 

Å være med på en turnering handler tross alt ikke bare om å vinne eller tape, men også om å treffe likesinnede, bli en bedre spiller og ha det gøy! Arrangører av lokale turneringer kan sende inn informasjon om egne turneringer, og alle turneringer som blir godkjent av Nintendo vil vises på siden.

Nintendo vil også holde en egen europeisk turnering kalt Super Smash Bros. Ultimate European Circuit. Denne turneringen vil holdes på sju ulike steder i Europa, og vinneren vil kåres i en stor finale. Perfekt for alle som ønsker å bevise at de er Europas beste Super Smash Bros. Ultimate-spiller! Første stopp er “Syndicate 2019” i Nederland 25.-27. oktober. Besøk den dedikerte nettsiden for mer informasjon.

Super Smash Bros. Ultimate-spillere kan selvsagt også se frem til Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020. Mer informasjon om denne turneringen kommer snart.

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!