fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny stor oppdatering til Animal Crossing: New Horizons!

Ny stor oppdatering til Animal Crossing: New Horizons!

Torsdag den 23. april får Animal Crossing: New Horizons en ny oppdatering som vil gi deg nye sesongbaserte festligheter og mye mer! Ta en titt på den rykende ferske traileren her!

Oppdateringen er gratis, og dette er noe av det du kan glede deg til:

  • Leif’s Garden Shop – Naturelskeren Leif besøker gjerne øya di for å selge deg alt fra busker til blomsterfrø, så lag ditt eget øyparadis med nydelige blomster og planter!
  • Jolly Reed’s Treasure Trawler – Du vil også møte på karakteren Jolly Redd, som vil dukke opp i sin båt for å selge deg unike kunstverk og møbler med unike farger. Etter du har kjøpt et kunstverk, så kan du dessuten velge å donere det til øyas museum. Der finner du et åpent kunstgalleri som viser alle de donerte verkene, alt fra malerier til skulpturer. Men akkurat som i tidligere Animal Crossing-spill så må du passe deg, for noen av kunstverkene er forfalsket! Klarer du å skille hvilke malerier som er ekte og ikke?

I tillegg kommer det en rekke sesongbaserte hendelser:

  • Nature Day (23. april til 4. mai) – Under Nature Day-perioden vil det finnes spesielle Nook Miles-utfordringer som fokuserer på planting av trær og vanning av blomster. Tar du utfordringen? 
  • May Day Tour (1. til 7. mai) – Den første uken i mai kan du bruke en unik May Day Ticket på flyplassen. Den gjør at du kan dra til en ny, unik øy som ser helt annerledes ut enn de vanlige mystiske øyene. Du vil også få muligheten til å møte en velkjent karakter!
  • International Museum Day (18. til 31. mai) – I forbindelse med den internasjonale museumsdagen kan du delta i en såkalt Stamp Rally for å vinne ulike premier.
  • Wedding Season (1. til 30 juni) – Besøk Harvys øy for å møte det gifte paret Rees og Cyrus. Ta bryllupsbilder med dem i fotostudio, og få bryllups-tematiske premier som takk for hjelpen.

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!