fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Konkurranse!

Besøk oss på Facebook og bli med i konkurransen om å vinne Super Mario Maker 2 - Limited Edition med Steelbook og pekepenn!

NB! Denne konkurransen er nå avsluttet. Den heldige vinneren er Aina Kiara Skoge Furunes! Tusen takk til alle som deltok og ikke minst til alle nye følgere. Det kommer snart en ny (sommer)konkurranse, så følg med på fb-siden vår fremover!

Vi feirer den siste Super Mario Maker 2-oppdateringen med en ny konkurranse! Er du klar over at du nå kan lage ditt eget verdenskart, med verdensdeler, akkurat som i de klassiske Super Mario Bros.-spillene?

Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å like innlegget på Facebook-siden vår og kommentere med (minst) en emoji som best beskriver hvilke verdener du ville laget i Super Mario Maker 2 !

Konkurransen avsluttes søndag 17. mai kl. 23.59, og da trekker da en heldig vinner som får Super Mario Maker 2 - Limited Edition + en utrolig kul Steelbook og en pekepenn! Vinneren annonseres på Facebook.

Besøk gjerne den dedikerte Super Mario Maker 2-siden for å lese mer om det kritikerroste spillet! 

Lykke til!!

Konkurranseregler

Vennligst les konkurransereglene før du deltar i konkurransen!

  • For å delta i konkurransen må du like konkurransen på Facebook og kommentere med minst én emoji i kommentarfeltet.
  • Du må også være bosatt i Norge eller ha en norsk adresse.
  • Ansatte i Bergsala og ansatte hos samarbeidspartnere og –byråer, samt deres familie, får ikke delta i konkurransen.
  • Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.
  • Vi trekker én vinner. Vinneren trekkes tilfeldig av ansatte i Bergsala, og beslutningen kan ikke overklages.
  • Premien består av ett eksemplar av Super Mario Maker 2 - Limited Edition, en Steelbook og en pekepenn.
  • Premien kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter.
  • Vinneren vil bli annonsert via Facebook. Ved å delta i konkurransen godtar du at vi publiserer navnet ditt på nintendo.no samt Facebook- og Twitter-sidene våre dersom du vinner. Vi kommer IKKE til å dele kontaktinformasjonen din med en tredjepart.

Til konkurransen >

Viktig! Facebook har introdusert nye endringer for nyhetsoppdateringen som kan komme til å redusere antall innlegg du ser fra oss. Om du er en Nintendo-fan og fortsatt vil se nyheter fra oss, vennligst besøk Facebook-siden vår og klikk på «Følg» og deretter «Se først» i menyen! Takk for at du følger oss!