fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Fysisk utgave av Game Builder Garage kommer til Nintendo Switch den 10. september!

Fysisk utgave av Game Builder Garage kommer til Nintendo Switch den 10. september!

Har du noen gang drømt å lage ditt eget spill? Denne drømmen kan endelig bli virkelighet når Game Builder Garage lanseres i fysisk utgave til Nintendo Switch den 10. september!

Game Builder Garage inneholder en serie av interaktive kurs som tar deg igjennom hele prosessen med det å lage et videospill. Ved hjelp av intuitive steg for steg guider vil du lære deg den grunnleggende kunnskapen bak hvordan man lager et videospill fra Nintendos spilldesignere, og du trenger selvfølgelig ingen form for bakgrunnskunnskap før du starter opp! Gjennom kursene vil du oppdage hvordan du kan designe spill fra start til slutt, og dette skjer ved hjelp av fargerike karakterer som kalles «Nodon». Det finnes over et dusin med forskjellige «Nodon»-karakterer, alle med sin unike personlighet, og hver og en av disse har forskjellige funksjoner som kan kombineres for å lage den spillmekanikken du ønsker.

For å få en bedre ide om hvordan nodestrukturen fungerer i spillet og hva slags spill du kan lage, sjekk ut den nyeste traileren til Game Builder Garage:

Ved å bruke Game Builder Garage vil du få bedre innsikt i både spilldesign og visuell spillprogrammering på en morsom og intuitiv måte. Her kan du enkelt designe drømmespillet ditt, fra plattformspill til racingspill og shmups, for å nevne noen. Første gangen du starter opp spillet vil du begynne i «Lesson Mode». Her vil du få en introduksjon til Nodon-karakterene og hvordan du kan bruke dem. Når du har gått igjennom introduksjonen låser du opp «Free Programming Mode», og her er det bare fantasien som setter grenser!

Med Game Builder Garage kan hvem som helst gå fra blanke ark til en velfungerende prototype på null komma niks! Her vil du også få en visuell introduksjon til spillprogrammering. Du kan med et lite knappetrykk når som helst gå fra spillskjermen til programmeringsskjermen med «Nodon»- karakterene. På den måten er det lett å teste ut forskjellige mekanikker og finpusse spilldesignet.

Om du ser etter inspirasjon, så kan du enkelt dele og laste ned spill fra venner og familie. Dette er en flott måte å vise frem dine spillkonsepter samt å se hvordan andre har utformet sine spill. Og best av alt, du kan se alle «Nodon»- karakterene som ligger bak spillet!

I Game Builder Garage styrer du enten ved hjelp av Joy-Con-kontrolleren, en Nintendo Switch Pro Controller eller ved å bruke stikkene på Nintendo Switch Lite. Som om ikke det var nok, så kan du også lage spill ved å koble til en kompatibel datamus til USB-porten på Nintendo Switch-dokkingstasjonen.

Start å lag dine drømmespill når den fysiske versjonen av Game Builder Garage kommer eksklusivt til Nintendo Switch den 10. september!

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!