fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia lanseres den 19. mai

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia lanseres den 19. mai

Den 19. mai lanseres Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia til spillkonsollene i Nintendo 3DS-familien. Samme dag lanseres også en Limited Edition-utgave som inneholder spillet, en bok med illustrasjoner fra spillet, metallpins, en “Sounds of Echoes”-CD samt amiibo-figurene Alm og Celia.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia henter inspirasjon fra originalspillet Fire Emblem Gaiden som kun ble utgitt i Japan, men har blitt gjenskapt i en helt ny drakt.

I dette spillet kontrollerer du to ulike hærer, ledet av Alm og Celia, som har som mål å forene det krigsherjede landet Valentia. Akkurat som i tidligere spill i serien er taktikk og valg av krigere før kamper svært viktig.

Spillet har en Classic Mode hvor dine krigere kan bli så skadet at de fjernes permanent fra kamper. Om du ikke ønsker å bruke denne spillmodusen kan du velge Casual Mode hvor falne krigere kan vende tilbake etter et slag.

Følg den spennende handlingen hvor Alm og Celica spiller hovedrollene. Rekrutter nye helter og beseir fiender for å få vite mer om Alm og Celica. Spillet inneholder vakre, animerte filmsekvenser og stemmeskuespill som forsterker spillets handling betydelig.

Utforsk spillets steder i 3D. Det finnes mange hemmeligheter å oppdage. På slutten av visse baner finner du Milas statue, som kan brukes til å oppgradere eller endre karakterenes klasser.

amiibo-figurene Alm og Celica kan brukes til å låse opp en eksklusiv bane i spillet. Du kan også bruke dem i kamper for å tilkalle en Illusory Hero, en alliert som styres av spillet. Kjøp disse amiibo-figurene separat eller via Limited Edition-utgaven av spillet.

Du kan også bruke amiibo-figurer som Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina og den kommende
Corrin-figuren til å tilkalle en Illusory Hero. Andre amiibo-figurer kan brukes til å tilkalle et
monster som kan hjelpe deg på slagmarken.

Klikk her for å se en video av Limited Editon-utgaven eller gå til den dedikere spillsiden.