fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nintendo-spillene du kan teste på Gamescom 2018

Nintendo-spillene du kan teste på Gamescom 2018

Besøk Nintendos stand på Gamescom i Köln for å bli en av de første til å teste Super Mario Party som kommer til Nintendo Switch. Du kommer også til å kunne prøve Super Smash Bros. Ultimate med mer.

Super Mario Party lanseres til Nintendo Switch den 5. oktober, og om du er en Mario Party-veteran kommer du til å kjenne igjen opplegget som denne gangen går tilbake til seriens røtter. På det klassiske spillbrettet kan fire spillere jakte på stjerner og kaste terninger som er spesifikke for hver karakter. Det finnes selvsagt flere spillmoduser, slik som Toad’s Rec Room hvor du kan koble sammen to Nintendo Switch-konsoller og Online Mariothon Minigame Gauntlet for deg som elsker minispillene. Besøker du Nintendos stand i hall 9 på Gamescom kan du teste fem av de nye minispillene.

Andre spill du kan teste på Gamescom den 21-25. august er:
H2x1 NSwitch TravisStrikesAgainNoMoreHeroes image800w 1
Travis Strikes Again: No More Heroes
H2x1 NSwitch DragonBallFighterZ image800w
DRAGON BALL® FighterZ
H2x1 NSwitch KillerQueenBlack image800w
Killer Queen Black

Om du ikke kan være med på Gamescom kan du sjekke Nintendos YouTube-kanal der det vil vises sekvenser fra ulike spill i løpet av Gamescom-uken. Blant annet kan du se nytt materiale fra spill som Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country og DAEMON X MACHINA fra Marvelous. Kenichiro Tsukuda, som er en av produsentene bak DAEMON X MACHINA, kommer også til å være til stede for å fortelle mer om dette spillet.