fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Eksklusiv utgave av Nintendo Switch med Diablo III: Eternal Collection lanseres i Norge 2. november!

Eksklusiv utgave av Nintendo Switch med Diablo III: Eternal Collection lanseres i Norge 2. november!

Djevelen finnes bokstavelig talt i detaljene i den nye Nintendo Switch-pakken som inneholder Blizzards legendariske spill Diablo III: Eternal Collection. 

Fans som skaffer seg denne djevelske konsollpakken vil få en Nintendo Switch-konsoll og dokkingstasjon med illustrasjoner fra Diablo III, en nedlastingskode til Diablo III: Eternal Collection og en stilig bæreveske med Diablo III-tema. Ta gjerne en titt på konsollpakken i denne videoen!

Diablo III: Eternal Collection inneholder det klassiske spillet samt utvidelsene Rise of the Necromancer og Reaper of Souls. Fans som spiller Nintendo Switch-versjonen vil også motta eksklusive gjenstander i spillet. Dette er gjenstander fra The Legend of Zelda-serien, som for eksempel Ganondorf Transmog Armor, en følgesvenn i form av en Cucco og en Golden Triforce Portrait Frame.

I Diablo III: Eternal Collection kan spillere velge mellom syv klasser. De kan velge å være en barbar, korsfarer, demonjeger, munk, nekromantiker, heksedoktor eller trollmann, når de begir seg ut på et mørkt og minneverdig eventyr for å bekjempe demoner og oppdage loot.

Følg oss gjerne på facebook for små og store nyheter fra Nintendos verden, konkurranser og mye mer!