Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons er det raskest selgende Nintendo-spillet i Europa noensinne!

tirsdag 16. mars
Med over 7 millioner solgte eksemplarer over kontinentet betyr dette at en tredjedel av de over 20 millioner Switch-eierne i Europa allerede har startet drømmeferien sin i Animal Crossing: New Horizons, og stadig flere spillere oppdager øyparadiset

«Vi er virkelig takknemlige for at Animal Crossing: New Horizons omfavnes så varmt av så mange spillere over hele Europa», sa presidenten av Nintendo of Europe Stephan Bole. «Animal Crossing har lenge vært en populær spillserie i Europa, og det at spillerbasen fortsetter å øke er et tegn på fansens kjærlighet til denne unike spillserien.»

I Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch starter du et nytt liv på en øde øy. Her møter du flere dyr som også har valgt å bosette seg. Når du har slått deg til rette på øya, kan du starte å samle ressurser til å lage redskaper og møbler. Du kan rett og slett leve livet akkurat i det tempoet du selv ønsker! Over tid kan du forandre øya til et blomstrende lite samfunn.

Man kan også forandre landskapet, legge om elver og til og med skape fossefall. Du kan plassere møbler ute, og lage øya akkurat så idyllisk som du ønsker! I tillegg forandrer øya seg gjennom sesongene, fra vinter til vår, vår til sommer og sommer til høst. Du vil finne forskjellige insekter og fisk ettersom månedene går, og du kan alltid donere det du finner til øyas museum, så det finnes alltid en god grunn for å komme tilbake til Animal Crossing: New Horizons! Om du ønsker å spille med venner er det alltid mulig å ta en liten flytur til hverandres øyer. Man kan også gi hverandre gaver, sende brev og feire begivenheter, med mer.

Siden spillet ble sluppet i fjor har det kommet en mengde gratis oppdateringer som legger til nytt innhold i spillet. Disse inkluderer blant annet festivaler, besøkende selgere og muligheten til å legge på svøm og å dykke. I den seneste oppdateringen feires Super Mario Bros. 35-årsjubileum med klær og møbler fra den ikoniske spillserien, og det kommer selvfølgelig mange flere spennende oppdateringer fremover!

For deg som vil dele din egen øy med andre, kan du snart ta i bruk den helt nye webtjenesten Animal Crossing: New Horizons Island Tour Creator som kommer den 24. mars. Ved å laste opp skjermbilder eller videoklipp av øya, kan du endelig lage dine egne plakater eller trailere for å promotere nettopp din øy for nye besøkende. Du kan vise frem akkurat de severdighetene og attraksjonene som gjør nettopp din øy unik!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge