Skip to main content

Gratis oppdatering til Animal Crossing: New Horizons kommer i november!

mandag 15. november 2021
En rekke spennende nyheter kommer til Animal Crossing: New Horizons i november!

Den 5. november kommer det en helt ny gratis oppdatering til Animal Crossing: New Horizons! Besøk Brewsters kafe og drikk en herlig kopp nytraktet kaffe eller dra på mystiske båtturer med Kapp’n. Du kan også lage deilige matoppskrifter og invitere på fantastiske middagsselskaper. Og det er ikke lenger bare fossiler du kan grave opp, nå kan du også finne supersøte gyroider! I tillegg vil det være masse å hjelpe Harv med ute på øya hans!

Men det stopper ikke der, det kommer også en DLC-pakke som kan kjøpes separat som heter Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise. Her kan du hjelpe andre karakterer i spillet med å lage deres drømmeferie. Bli med Lottie og teamet hennes og bruk nye designmåter og møbler for å lage det perfekte feriehuset eller hytta. Du kan selvfølgelig også dele designene dine med andre spillere online!

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kommer den 5. november og kan kjøpes separat på Nintendo eShop. Evt. så vil den følge med og være aktiv så lenge du abonnerer på den nye Nintendo Switch Online + Expansion Pack-pakken som du også vil finne på eShop.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge