Skip to main content

Kirby’s Dream Buffet åpner denne sommeren på Nintendo Switch!

onsdag 13. juli 2022
Denne sommeren kan du få servert en god porsjon lokal- eller flerspillermoro* når Kirby’s Dream Buffet kommer eksklusivt til Nintendo eShop! Uansett hvor kresen du måtte være, er det lite som slår å rulle sammen med tre andre Kirbys på et fullspekket koldtbord!

Rull rundt i fire intense runder sammen med venner og kjente. Plukk opp jordbær for å bli større (og for å rulle fortere) på de nydelige banene. Dytt andre spillere av bordet, alt for å få med deg mest av buffeten! Du vil selvfølgelig også kunne ta i bruk Kirbys kopieringsegenskaper som du kjenner fra tidligere Kirby-spill, men denne gangen er kreftene basert på matvarer!

Kirby’s Dream Buffet er designet slik at det skal være tilgjengelig for alle spillere, uansett ferdighetsnivå. Men pass på, det blir nok fort litt intenst når kampen står om selveste buffeten!

Mer informasjon om Kirby’s Dream Buffet kommer utover sommeren.

*For å spille sammen kreves det én kompatibel kontroller per spiller (kontrollere selges separat).


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge