Skip to main content

Monster Hunter Digital Event med mer info om Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin og Monster Hunter Rise!

onsdag 28. april 2021
Under gårsdagens sending av Monster Hunter Digital Event viste Capcom frem nye trailere og mer gameplay fra spillene Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin og Monster Hunter Rise.

I den nyeste traileren til Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin fikk vi avslørt mer rundt den episke historien som utspiller seg. Vi fikk også se utrolige monster-kompanjonger, og vi fikk vite mer om de konkurrerende gruppene i spillet. Når du tar på deg rollen som en ung «Monster Rider» som kan bruke «Kinship»-steinen for å forme kraftige bånd med monstre, møter du på karakterene Lilia og Reverto. Du kjenner dem kanskje igjen fra det første spillet i serien, Monster Hunter Stories? Duoen er denne gangen på et oppdrag for å fange Razewing Ratha, som er nettopp din kompanjong. De ønsker å fange monsteret før den blir for mektig og den dødelige profetien rundt «Wings of Ruin» trer i kraft. Men de er langt fra de eneste på jakt etter Razewing Ratha! Flere grupper med «Hunters» og «Riders» ønsker også å fange monsteret, men med betydelig ondere hensikter…

Mer informasjon rundt den spennende heltereisen som venter oss, kommer nærmere lanseringen den 9. juli 2021. Da får vi blant annet vite mer om interaksjonene mellom de forskjellige karakterene, samt flere detaljer rundt hvordan du må ta det umulige valget mellom å redde en venn eller redde verden.

Etter den nye traileren til Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, fikk vi også flere detaljer rundt de strategiske elementene som ligger til grunn for det turbaserte kampsystemet. Du vil her ha tre typer angrep: «Power», «Speed» og «Technical», som du kanskje kjenner igjen fra Monster Hunter Stories. Men i tillegg må du også kunne kombinere angrepene med både riktig våpentype og elementer, og selvfølgelig også med dine egne ferdigheter for å overkomme de umulige truslene du står ovenfor.

Ved å følge med på monsterets angrep, kan du utforme dine egne strategier og dukke unna innkommende angrep ved å selv angripe. I tillegg lønner det seg å angripe de vitale kroppsdelene til monsteret for å gjøre kampene litt mer overkommelige. Du kan selvfølgelig også bruke din egen «Monstie» til å gjøre dobbeltangrep. «Riders» kan også gå sammen med sine «Monsties» og andre «Battle-Buddy»-karakterer for å ta i bruk kraftige «Kinship Attacks» som kan forandre enhver kamp til din fordel.

Men sendingen stoppet ikke der! Vi fikk også presentert en rekke spennende nyheter som kommer til Monster Hunter Rise, inkludert den første titten på de ulike monstrene som inngår i den første oppdateringen. «Elder Dragons», som Kushala Daora, Teostra og Chameleos, gjorde sitt inntog, og du kan nå også utfordre monstre som Apex Diablos og Apex Rathalos. Som en del av oppdateringen vil du også kunne utfordre tidligere Apex-monstre under «Rampage»-oppdragene. Magnamalo finnes nå i «Rampage Quest»-rotasjonen. I tillegg vil du kunne smi «layered armor», og den maksimale jegerrankingen låses opp når visse vilkår er oppfylt. Nye «Event Quests» kommer også til å bli sluppet etter oppdateringen, og kan spilles offline hvor som helst så fort de er lastet ned. Vi ble også presentert for nedlastbart innhold. Du kan nå kjøpe nye kosmetiske oppgraderinger til spillet som egen DLC. Pakken inkluderer nye stemmer, klistremerker, bevegelser og «layered armor» for både deg og vennene dine.

Om du linker lagringsfilen mellom Monster Hunter Rise og Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, vil du kunne låse opp «Rider Layered Armor» i Monster Hunter Rise, samt en «Kamura Garb Layered Armor» i Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Helt til slutt fortalte Capcom litt mer om hva vi kan forvente oss av den kommende oppdateringen til Monster Hunter Rise som slippes i slutten av mai. Den kommer naturlig nok til å inneholde flere monstre og en ny historie som tar opp tråden der spillets handling endte.

Følg med for mer informasjon om Monster Hunter Rise og Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge