Skip to main content

Ny trailer viser mer av hva som venter oss i Miitopia!

torsdag 8. april 2021
I Miitopia til Nintendo Switch setter du ut på et hysterisk morsomt eventyr med venner og familie. Her kan du faktisk designe alle karakterene selv, og sammen må dere utforske Miitopia. Om du er modig nok, kan du til og med ta opp kampen mot den onde fjesstjelende skurken «Dark Lord». I den nyeste traileren får du et lite innblikk i alt du kan gjøre for å tilpasse karakterene i spillet, og således skape din helt unike heltereise.

Høydepunkter fra traileren:

  • Sminke og parykker: I Miitopia kan spillere lage sine helt egne Mii-karakterer som ser flottere ut enn noen gang tidligere. Her kan du leke deg med alt fra fargerike hårfrisyrer til glamorøse parykker, og til og med sminke karakterene dine klare til kamp!
  • Mii; enkle å lage, enkle å dele: Når du lager en gjeng med Mii-karakterer i Miitopia, så kan du enkelt dele dem med venner med hjelp av en «access key». På denne måten er det enda enklere å fylle byen med velkjente karakterer basert på venner og familie. Du velger selv hvilke roller karakterene du lager skal ha i spillet.
  • Merkverdige jobber: Det er kanskje ikke alle som ønsker å være en ridder i skinnende rustning eller en trollmann. Så hvorfor ikke slåss som en popstjerne ved å synge i mikrofonen eller slå fra deg med en stekepanne som en velkjent kokk? Eller kanskje du rett og slett aller helst bare har lyst til å være en katt? Det er mer enn nok av jobber å velge mellom i Miitopia, og du finner garantert en jobb som passer både deg og karakterene dine.
  • Personlighet betyr noe: Gjengen du designer for å dra ut på eventyr med oppfører seg basert på den personligheten du gir dem. Og således vil de tingene du kan gjøre under kamp forandre seg etter personligheten til karakteren. For eksempel kan en prest beskytte de andre Mii-karakterene, men nekte å skade fienden, mens en sta forsker fort kan angripe flere ganger, men nekte å hjelpe de andre karakterene.
  • En gammel traver: Hva er vel en gjeng på eventyr uten en hest med på laget? Gjennom å bruke tid med hesten vil du bli belønnet med dens lojalitet. Hesten gir deg gjerne en hjelpende hov i kampens hete, og kan assistere deg ved at den for eksempel lar deg angripe fienden fra hesteryggen.
  • Ta livet med ro og slapp av på gjestgiveriet: Etter en lang dag på eventyr er det lite som er deiligere enn å slappe på gjestgiveriet for å komme tilbake til hektene. Ved å tilbringe tid med karakterene i samme rom, vil vennskapene deres øke og båndet mellom karakterene styrkes. Det er også mange forskjellige steder å utforske sammen med laget ditt, som å dra på kafe eller kino, med mer.

Hvem ønsker du å ta med deg i kampen mot mørkets onde herre? Miitopia er et lattermildt og søtt spill som lanseres til Nintendo Switch allerede den 21. mai 2021 og er perfekt å spille både med venner og familie!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge