Skip to main content

Sjekk ut demoen til Fire Emblem Warriors: Three Hopes!

onsdag 8. juni 2022
Oppdag hva som kommer til å skje med de tre stormaktene når Fire Emblem Warriors: Three Hopes lanseres til Nintendo Switch den 24. juni. Du tar her på deg rollen som en leiesoldat som aldri var ment å komme i historiebøkene, men skjebnen har andre planer!

I demoen spiller du som en bortglemt leiesoldat som leter etter svar etter hans bitre nederlag mot «Ashen Demon». Bli med Edelgard, Dimitri, Claude og de andre Fire Emblem: Three Houses-karakterene, og kjemp i gigantiske kamper slik som du kjenner fra Fire Emblem-serien i kombinasjon med den episke slåssingen vi elsker fra Warriors-serien.

Fancy kombinasjoner og unike egenskaper sørger for at du kan ta opp kampen mot gigantiske horder med fiender. Demoen inneholder de tre første kapitlene i spillet. Men husk, det er alltid de som bruker taktikk på slagmarken som har fordelen i disse spillene. Demoen støtter også lokal flerspillermodus. Og selvfølgelig kan progresjonen du opparbeider deg i demoen overføres til spillet ved lansering.

I Fire Emblem Warriors: Three Hopes følger du protagonisten vår som befinner seg midt i en pågående konflikt som vil avgjøre fremtiden til hele Fódlan. Og det er du som velger hvilket av de tre husene du ønsker å støtte. Følg de dramatiske historiene som utfolder seg, og oppleve hvordan historien deler seg i nye retninger basert på valgene du tar. Det er med andre ord helt opp til deg å sikre Fódlans fremtid!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge