Skip to main content

Gjør feriereisen til en lek med Nintendo Switch

mandag 3. juni 2024
{LOCALIZE EN="Travel is a Breeze with Nintendo Switch" SE="Förgyll resan med Nintendo Switch" NO="Gjør feriereisen til en lek med Nintendo Switch" DK="At rejse er en leg med Nintendo Switch" FI="Matkustaminen on vaivatonta Nintendo Switchin kanssa"}

Det å dra på ferie er et eventyr i seg selv, og ofte kan en Nintendo Switch gjøre reisen litt mer behagelig!

Nintendo Switch-modellene:

Nintendo Switch-konsollene er designet for å være perfekte å ta med på farten, og her har du en oversikt over de forskjellige Nintendo Switch-modellene:

Tre spillmoduser gir deg maksimal fleksibilitet!

Tilpass Nintendo Switch-konsollen til hvordan du vil spille gjennom disse tre forskjellige modusene:

TV-modus: Når du er hjemme hviler konsollen i Nintendo Switch-dokken som kobler den til TV-en og lar deg, familien din og vennene dine spille på storskjermen i stuen.

Håndholdt modus: Med Nintendo Switch kan du nyte favorittspillene dine overalt. Løft konsollen ut av dokken og fortsett spillingen i håndholdt modus!

Bordmodus: Ta med deg konsollen hvor som helst og del gleden med andre, selv på steder der en TV ikke er tilgjengelig! Plasser konsollen på et bord med den innebygde støtten og gi en Joy-Con-kontroller til en venn, så kan dere spille med eller mot hverandre direkte på konsollens skjerm.

  Smarte reisetips om du har en Nintendo Switch:

  Her er noen tips som kan gjøre reisen din litt mer behagelig!

  Bruk flymodus: Når du er ombord i flyet må du aktivere flymodus. På den måten skrur du av all trådløs kommunikasjon på enheten. Du kan selvfølgelig fortsatt spille solospill uten avbrytelser.

  Lading: Nintendo Switch har en USB-C-port for at du skal kunne lade den, så husk å ta med laderen som følger med konsollen. Denne kan også brukes til å lade Nintendo Switch Pro-kontrolleren (selges separat).

  Bæreveske: Det kan være lurt å investere i en god og solid bæreveske før du drar på tur. På denne måten kan du beskytte både konsollen og tilbehøret ditt. En god bæreveske har plass til alt du trenger, både Nintendo Switch-konsollen, spill og kontrollere.

  Reis i stil med en skikkelig bæreveske

  Spill som er perfekte for ferieturen

  Her er seks forslag til spill som er perfekte når du skal på ferie, uansett om du vil spille alene eller sammen med venner og familie:

   Uansett hvor du skal, så er Nintendo Switch perfekt å ta med på reisen, enten du sitter på et fly, tog eller slapper av på hotellet. I tillegg er den flott å ha i baksetet på bilferier. Gjør den kjedelige delen av reisen litt morsommere, slik at du kanskje får litt mer overskudd til eventyret som venter deg når du er fremme!


   Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

   Sosiale medier

   © Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge