Skip to main content

Zelda & Loftwing amiibo slippes samtidig som The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

onsdag 19. mai 2021
Hver legende har sitt opphav, og snart kan du endelig (gjen)oppleve den tidligste historien i The Legend of Zelda-spillenes tid

Ta til skyene når Legend of Zelda: Skyward Sword HD lanseres til Nintendo Switch! Opplev det klassiske eventyrspillet for første gang i HD, med både bedre bevegelseskontrollere og med et nytt og knappebasert kontrolloppsett.

Sammen med spillet lanseres også Zelda-inspirerte Joy-Con-kontrollere. Det har aldri før føltes så ekte å svinge Master Sword eller å beskytte seg med Hylian Shield! I tillegg lanseres også en ny og eksklusiv amiibo-figur: The Zelda & Loftwing amiibo. Figuren er av Links fortapte barndomsvenn Zelda og hennes trofaste blå Loftwing.

Zelda & Loftwing amiibo-figuren kan brukes når som helst i spillet mens du utforsker (både i luften og på bakken), og du kan ved hjelp av amiibo-figuren lagre punkter som du senere lett kan returnere til. Se traileren for mer informasjon om hvordan mekanikken fungerer i spillet.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge