fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Balan Wonderworld

 • Velkommen til BALAN WONDERWORLD, et vidunderlig actionfylt eventyr du aldri har sett maken til. Over 80 ulike kostymer gir deg alt du kan ønske deg av muligheter.

  BALAN WONDERWORLD er eventyrlig plattformaction med Balan-teateret i sentrum. Under ledelse av den gåtefulle Balan bruker showets stjerner Emma og Leo kreftene de får fra ulike fargerike kostymer, når de reiser på eventyr i det bisarre fantasiriket Wonderworld. Her kombineres minner og bilder fra virkeligheten med tingene man holder kjær.

  Tolv ulike fortellinger venter stjernene i Wonderworld, alle med ulikt særpreg. Karakterene får utforske hver krik og krok av labyrintaktig brett fulle av lureri og feller, alt for å ta seg til hjertet av hver historie.

  Innhold

  Wonderworld eksisterer i menneskers hjerte og fantasi

  Settingen i denne fortellingen er det eventyrlige og bisarre stedet Wonderworld, et sted preget av menneskers gode og positive minner, men også bunnløse bekymringer og negativitet.

  Leo og Emma føres til Wonderworld av den mystiske klovnen Balan og legger i vei på en reise for å finne det som er viktig for dem.

  Før de kan vende tilbake til virkeligheten, må de gjenopprette balansen i hjertet …

  Over 80 ulike kostymer gir deg alt du kan ønske deg av action

  Innbyggerne i Wonderworld har ulike krefter som showets stjerner får tilgang til ved å bruke kostymene deres – du har flere enn 80 å prøve!

  Slåss med fiender, gå i løse luften, fryse tiden og manipulere ulike gjenstander … det finnes ikke grenser for mulighetene når du prøver nye kostymer.

  To legendariske spillskapere finner sammen igjen

  Kom én, kom alle og opplev det aller beste Square Enix har å by på av historiefortelling i en eventyrverden skapt av legenden Naka Yuji.

  For første gang på 20 år samarbeider Naka Yuji og Ohshima Naoto igjen, under navnet BALAN COMPANY. Teamet har fokus på å samle actionspillutviklere, filmfolk og musikkprodusenter både i og utenfor selskapet.

  Lokal samarbeidsmodus for 2 spillere

  Opplevelsen blir enda rikere når den ene av spillerne styrer Leo, og den andre styrer Emma i en lokal samarbeidsmodus for 2 spillere. Ved å samarbeide kan dere kombinere kraften i to kostymer, noe som vil åpne nye veier for dere på ferden gjennom Wonderworld!


Balan Wonderworld

Lanseringsdato: 26. mars 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
PEGI:
© 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved